Koraal zoekt een

Extra Kanjers gezocht - Maastricht / Heel / Parkstad

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Nu we weer geconfronteerd worden met de gevolgen van het Coronavirus hebben we jouw hulp hard nodig! Om onze cliënten de zorg te bieden die nodig is, zoeken wij extra Kanjers voor Koraal. Onze teams én cliënten kunnen de komende tijd wel een stukje extra ondersteuning gebruiken. Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook zonder opleiding kom je in aanmerking voor deze functie. Hoe mooi is het dat jij ons en onze cliënten echt kunt ondersteunen; met jouw support, aandacht en aanwezigheid kunnen wij samen de strijd aangaan en kan de zorg voor onze cliënten door blijven gaan.Wie ben je

Wil jij met jouw zorghart je handen uit de mouwen steken? Of ben je nog niet bekend met de zorg, maar wil je jouw vaardigheden inzetten om het voor onze bewoners zo prettig mogelijk te maken? Jouw voelsprieten zorgen ervoor dat het ze aan niks ontbreekt. Of het nu een kop koffie / thee is, een activiteit of een schoonmaakklusje, je doet het met liefde! Want een prettig huis voor de bewoners dat is wat telt. Daarnaast ben jij een daadkrachtige en tevens empathische persoonlijkheid die prioriteiten weet te stellen.
 • Heb jij ervaring in de zorg, ben je een medisch student of heb je ervaring in de zorgondersteuning?
 • Of heb je geen zorgachtergrond, maar wil je toch graag helpen? Dat kan natuurlijk ook! Je hoeft namelijk niet per se in de zorgsector te helpen om een waardevolle bijdrage te leveren.
We zijn blij wanneer je ons komt helpen bij de begeleiding van de mensen die wij ondersteunen!


Wat ga je doen


Je werkt op één van onze locaties in Limburg. Cliënten wonen hier en worden verzorgd door onze medewerkers. Je ondersteunt onze medewerkers in de woongroepen. Denk hierbij aan boodschappen doen voor de bewoners, een wandeling maken, samen een boek lezen of een spelletje doen. Maar ook het begeleiden bij de maaltijden of een drankje kan tot je werkzaamheden behoren. Daarnaast ondersteun je bij het schoonmaken van o.a. huiskamers en ontmoetingsruimtes, bedden verschonen, voorraden controleren en aanvullen of de verdeling van het linnengoed etc.

Heb jij al een zorgachtergrond of ben jij al in het bezit van een gerichte vooropleiding of student? Op basis van je achtergrond, opleiding, ervaring, bevoegdheden en bekwaamheden kijken we samen met welke activiteiten je ons kunt ondersteunen.

Waar ga je werken

Koraal is er voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zorg, ondersteuning, onderwijs en arbeid. Dit integrale aanbod is uniek. Onze cliënten bepalen zelf hoe ze hun leven willen inrichten. Koraal ondersteunt hun daarbij met goede zorg, passend onderwijs of begeleiding naar werk.

Gehandicaptenzorg:

Koraal heeft in Limburg drie locaties voor gehandicaptenzorg: St. Anna, Op de Bies en Maasveld. Hier helpen we cliënten thuis of op een van onze locaties. De dagelijkse zorg bijvoorbeeld, maar we kijken ook naar de daginvulling.

Meer info over onze locaties: https://www.koraal.nl/gehandicaptenzorg/locaties-gehandicaptenzorg


Wat bieden wij


 • Een unieke kans om ervaring op te doen in de gehandicaptenzorg!
 • Een salaris en inschaling gebaseerd op de gehandicapten cao, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Voor vrijwilligers: reiskostenvergoeding, een attentieregeling en een verzekering.
 • Aantal in uren in overleg.
 • Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijnen.
Wie zoeken wij

Jij bent enthousiast en draagt de zorg een warm hart toe! Verder…

 • Flexibel inzetbaar.
 • Je maakt makkelijk contact en bent collegiaal.
 • Je bent nieuwsgierig en zelfstandig, je bent niet bang om het initiatief te nemen en een praatje met iemand aan te gaan.
 • De Nederlandse taal machtig.
Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Fleur Devue via 06 1321 0905 (adviseur arbeidsmarkt Koraal).


Reageren

Interesse? Graag ontvangen wij je cv, een korte motivatie en welke locatie je aanspreekt om ons te komen ondersteunen. Dit kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier.