Sevagram zoekt een

Facilitair leidinggevende (Heerlen of Maastricht)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Organisatie
Sevagram is een maatschappelijk betrokken ouderenzorgorganisatie met 22 locaties in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. De organisatie onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door haar zichtbaar én merkbaar betere mensgerichte zorg. Sevagram werkt met het Planetree Label. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; Zorg met Bezieling.

Omdat we binnen Sevagram innoveren hoog in het vaandel hebben staan, en onszelf willen blijven verbeteren, zijn we voor ons facilitair bedrijf op zoek naar een Facilitair Leidinggevende.

Uitdaging
Het Facilitair Bedrijf heeft een transitie in gang gezet van een decentraal naar centraal (regie)gestuurde organisatie. Samen met jouw collega’s ga je de uitdaging aan om dit zo goed mogelijk te faciliteren op een van onze locaties in Heerlen of Maastricht.

Samen met de Klantmanager en je collega’s Facilitair Leidinggevenden ga jij deze klus klaren! Als Facilitair Leidinggevende streef je naar de perfecte dienstverlening waarbij de klant centraal staat. Naast verbinder ben je ook cultuurdrager en ambassadeur van de visie van het Facilitair Bedrijf.

Wat ga jij doen?
Als Facilitair Leidinggevende ben jij verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de facilitair medewerkers op locatie, werkzaam binnen de facilitaire formules en processen. Daarnaast draag je zorg voor het geven van aanwijzingen aan externe leveranciers die werkzaamheden op locatie uitvoeren.

Verder richt je je op:
 • Het leidinggeven en coachen van de facilitaire teams op locatie.
 • Jij bent het aanspreekpunt voor de zaken op locatie, dit straal je ook uit en daar voel je je verantwoordelijk voor.
 • Je beheert de leveranciersportfolio, bewaakt SLA’s met leveranciers, conform contractuele (raam)overeenkomsten. Je stuurt op de gestelde KPI's, signaleert afwijkingen en bespreekt deze daar nodig met onder andere leveranciers en collega’s.
 • Je bent veelal fysiek aanwezig op locatie en staat dichtbij het primaire proces. Daarnaast ben je benaderbaar voor het team en weet je te schakelen met onder andere de Teammanager Zorg en Zorgcoördinatoren op locatie.
 • Je denkt mee over de ontwikkeling van het afdelingsbeleid, je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen.
 • Je hebt aandacht voor veiligheid en vervult de rol van Ploegleider.
 • Je hebt kennis van financiële processen en bewaakt de facilitaire budget van de locatie.
 • Persoonlijke aandacht en waardering staan bij jou hoog in het vaandel!

Wie ben jij?
De juiste kandidaat laat ondernemerschap zien, is pro-actief, werkt het liefst in een dynamische omgeving, is daadkrachtig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als verantwoordelijke voor het facilitaire proces op locatie, weet jij precies wat er speelt binnen het team! Je weet als geen ander hoe je verbindt, aanstuurt en verbetert. Je weet het hoofd koel te houden, ook in drukke tijden en tijdens onvoorziene omstandigheden.
Verder kun je je vinden in het volgende functieprofiel:
 • Je hebt minimaal een MBO-4 / HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal een aantal jaar werkervaring als leidinggevende in de facilitaire dienstverlening of in de hospitality.
 • Je neemt initiatief en kunt zelfstandig werken.
 • Je gaat nauwkeurig, oplettend en zorgvuldig te werk.
 • Je bent in staat het team te motiveren, te stimuleren en waar nodig te corrigeren.
 • Je bent in staat om processen aan te sturen en te verbeteren waar nodig.

Wat heeft Sevagram jou te bieden?
Plezier, afwisseling en uitdaging binnen een dynamisch organisatie. Maar waarin onderscheiden we ons nu echt? Binnen Sevagram werken we met een Planetree visie. Een visie waarbij de medewerker centraal staat. Waar wij groeien, willen we dat onze medewerkers de kans krijgen om mee te groeien en ontwikkelen. Binnen onze organisatie doe jij er écht toe!

Daarnaast is deze functie ingeschaald conform onze cao VVT, FWG 50 (max € 4.264,33 per maand, op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur). Je kunt rekenen op een parttime (minimaal 28 uur) of fulltime (36 uur) contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Solliciteren gaat heel gemakkelijk. Klik op de solliciteer button, en laat je CV en contact gegevens achter. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Eric Schoenmakers via 06 48 12 69 94 of eric.schoenmakers@sevagram.nl.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!