Proteion zoekt een

Facilitair medewerker (bijbaan), St. Jozef

Dienstverband

10

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Wessem

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij dienstverlenend en wil je facilitaire ondersteuning komen bieden? Zorg jij graag voor tevreden bewoners? Dan pas jij bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Als facilitair medewerker binnen de knusse locatie St. Jozef in Wessem, heb je een afwisselende en dankbare functie! Je krijgt te maken met allerlei taken die te maken hebben met "eten en drinken" en "schoonmaak". Hierbij word je goed begeleid en werk je in teamverband zodat je systematisch en hygiënisch leert werken volgens de geldende protocollen. 

De bewoners zien jou graag want je gaat voor de bewoners de maaltijden, de tussendoortjes én de koffie en thee in het restaurant verzorgen. Aandacht voor de dienstverlening van onze bewoners is een belangrijk onderdeel van jouw werk als facilitair medewerker.

Daarnaast draag je bij aan de schoonmaakwerkzaamheden op deze locatie. Jij zorgt er aan de hand van een schoonmaak- en werkprogramma voor dat de kamers en gezamenlijke ruimtes schoon zijn. Daarbij hoort ook de textielverzorging van de kamers van onze bewoners.

We zijn op zoek naar facilitaire ondersteuning gedurende de weekenden, schoolvakanties maar eventueel ook doordeweeks. De werktijden in de ochtend zijn van 7:00 uur - 12:30 uur of van 11:00 uur tot 19:00 uur. Het aantal uren dat je per week gaat werken bepalen we in overleg en ligt gemiddeld rond de 10 uur per week. Jij kunt hierbij zelf aangeven of je graag in de ochtend werkt, zodat je de middag vrij hebt of andersom. Je werkt flexibel en volgens een rooster.

Daarom pas jij bij Proteion
Het kleine moment samen bijzonder maken en dankbaar werk verrichten dat er toe doet, vind jij belangrijk. En dat tegen een zeer aantrekkelijke vergoeding!
Je bent een aanpakker, representatief en gastvrij. Jij vindt het leuk om te leren en uitdagingen aan te gaan. Je hebt een gezonde dosis humor en weet onze bewoners te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst!

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd
  • een bruto uurloon van €13,05 (conform FWG 20)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team
Je komt binnen de locatie St. Jozef in Wessem terecht in een gemotiveerd en gezellig team waar saamhorigheid en dienstbaar opstellen belangrijke kenmerken zijn. We zien jou graag komen en willen tijd en energie steken in een goede begeleiding zodat jij je snel thuis voelt binnen ons team. 


'Een warm welkom is zó belangrijk voor het behoud van medewerkers' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Kai heeft het antwoord!

Kai Weber
Servicecoördinator
0646239371
kaiweber@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.