Proteion zoekt een

Facilitair medewerker (bijbaan), voor locaties RCG en Roncalli te Roermond

Dienstverband

8

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Roermond Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Wil je facilitaire ondersteuning komen bieden? Zorg jij graag voor tevreden bewoners? Dan pas jij bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

In je bijbaan als Facilitair medewerker op een van onze mooie locaties RCG of Roncalli in Roermond heb je een afwisselende en dankbare functie! Na een goede inwerkperiode ga je in teamverband aan de slag om hygiënisch volgens de geldende protocollen te werken. Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden die te maken hebben met "eten en drinken" en "schoonmaak".

Je gaat voor onze bewoners de warme maaltijd, horeca activiteiten, de tussendoortjes én de koffie en thee in het restaurant verzorgen. Aandacht voor de dienstverlening van onze bewoners is een belangrijk onderdeel van het werken in jouw bijbaan als Facilitair medewerker.

Daarnaast ben je bezig met schoonmaakwerkzaamheden binnen het restaurant. Jij zorgt ervoor dat het restaurant en de keuken schoon gehouden worden. Dit doe je aan de hand van een schoonmaak- en werkprogramma.  

De mogelijkheid bestaat om ook taken te vervullen binnen de maaltijdbereiding en distributie.

Binnen deze functie zijn de werktijden verdeeld in diensten tussen 09.00 en 19.30 uur (vroege en late diensten). Het aantal uren dat je per week gaat werken bepalen we in overleg en ligt gemiddeld rond de 8 uur per week. In de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid om meer ingezet te worden.

Daarom pas jij bij Proteion
Het kleine moment samen bijzonder maken en dankbaar werk verrichten, vind jij belangrijk. En dat tegen een mooie vergoeding!
Je bent een aanpakker, representatief en gastvrij. Jij vindt het leuk om te leren en uitdagingen aan te gaan. Je hebt een gezonde dosis humor en weet onze bewoners te enthousiasmeren. Ze zijn blij met jouw komst en jouw grote glimlach!


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een oproepcontract 
  • een bruto uurloon van €13,05 (conform FWG 20)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 

Jouw team
Als Facilitair medewerker op een van onze locaties in Roermond werk je in teamverband, maar ook zelfstandig. Je komt terecht in een leuke werkomgeving binnen een gemotiveerd team waar saamhorigheid en dienstbaar opstellen belangrijke kenmerken zijn. Je krijgt een gedegen inwerkperiode en begeleiding op je werkplek. Jaarlijks vindt er een gezellig teamuitje plaats.


'Onze bewoners zijn blij met jouw komst!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Arno heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Arno Reijnders
Servicecoördinator
0622594113
arnoreijnders@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.