Care+ zoekt een

Facilitair medewerker schoonmaak

Dienstverband

15-20 uur

Opleidingsniveau

HAVO, VMBO

Standplaats

Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Ben jij onze nieuwe collega die een kei is in het tiptop in orde houden van onze locaties? Hou je van eigen verantwoordelijkheid binnen een zelfstandige rol, reageer dan snel!

Over Care+

Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.

Waar staan we voor?

Care+ staat voor een veilige samenleving waarin iedereen, ook wanneer je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. Hierin bieden wij de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen. Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren.

Waar gaan we voor?

Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen naar eigen kunnen meedoen in onze samenleving. Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte. Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen. Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef. Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar twee (parttime) collega’s voor regio Noord (twee woonlocaties in Venlo en één woonlocatie in Belfeld) en voor vier locaties in regio Midden (Roermond, Helden, dagbesteding Nunhem en kantoor Roggel.

Wat houdt je werk verder in?

Als facilitair medewerker schoonmaak ben jij verantwoordelijkheden voor de schoonmaak van sanitair en algemene ruimtes binnen onze begeleid wonen locaties. Je bent gemiddeld 1,5 – 2 uur bezig per woonlocatie. • Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden conform het afgesproken schoonmaakplan; • Je bevordert een goede leefsituatie; • Incidenteel heb je contact met de mensen die wij begeleiden en pakt samen zaken op.

Wij vragen

Je hebt minimaal een vmbo werk- en denkniveau; Je bent een professionele en enthousiaste ambassadeur voor Care+ en onze werkwijze; Je beschikt over een aanpakkersmentaliteit; Je bent discreet en beschikt over sociale-communicatieve vaardigheden; Je kan zelfstandig en secuur werken; Je beschikt over een flexibele houding. Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en het hebben van een rijbewijs is een vereiste.

Dit bieden wij

Een contract voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Je werkt overdag. We bieden een contract van 15 tot 20 uur, overleg hierover is mogelijk.

Inschaling is conform de CAO sociaal werk en word je ingedeeld in schaal 1. Ook hanteren we een Individueel Keuze Budget.

Reageer snel!

Enthousiast? En denk jij dat je degene bent waar wij ook enthousiast van worden? Stuur dan nu, uiterlijk voor 17 september, je motivatie en CV naar sollicitatie@care-plus.nl. Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met HR professional Bram Geraedts via 06-12314864. Verder kun je via de mail ook je vragen stellen; sollicitatie@care-plus.nl.