LSFVP zoekt een

Familievertrouwenspersoon

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wil jij met jouw kennis en ervaring elke dag een bijdrage leveren om familie en naasten van mensen met psychiatrische problemen en/of verslaving de ondersteuning te geven die zij nodig hebben? Wil jij werken in een organisatie die opkomt voor de belangen van deze naasten? Wil je bijdragen aan een stevige positie van familie binnen ggz instellingen? We voegen je graag toe aan ons team van familievertrouwenspersonen!

Tegenwoordig lees en hoor je in de media veel over de belangrijke positie die naasten innemen bij het herstel van cliënten binnen de ggz. Ook is er veel te doen over de problemen van naasten van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen bij het in zorg krijgen van hun dierbare.

Ernstige psychiatrische problematiek schrikt jou niet af. Sterker nog: het geeft je energie om familie en naasten te ondersteunen in de zoektocht naar de beste begeleiding en/ of behandeling. Het geeft je voldoening om het werken in de triade te bevorderen en naasten op weg te helpen in het doolhof dat de hulpverlening soms is.

De Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen
De Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen biedt familie en naasten van cliënten in de ggz de best mogelijke ondersteuning. Dit doen wij deskundig, onafhankelijk en vertrouwelijk.

Zie verder: https://www.lsfvp.nl/over-de-lsfvp/

Ben jij de professional die we zoeken?
• Je legt makkelijk contacten legt en straalt vertrouwen uit. Je kunt goed luisteren. Je beweegt je comfortabel op de werkvloer van een instelling voor ggz en verslavingszorg en gaat de gesprekken aan met behandelaren, managers en de geneesheer-directeur.
• Je kunt goed je eigen werk organiseren en verantwoorden.
• Je hebt een opleiding gevolgd tot Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en/of Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
• Je hebt ervaring binnen een FACT team, of in een managementfunctie binnen de ggz.
- Je bent bekend met IHT, ART en RACT.
- Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar (maximaal 36 uur).
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden wij je?
• Betekenisvol werk.
• Aandacht voor jou, je ontwikkeling en groei, onder andere door structurele werkbesprekingen en een passend scholingsaanbod.
• Samenwerking met andere familievertrouwenspersonen op regionaal en landelijk niveau
• Arbeidsvoorwaarden en een salaris conform schaal 55 cao ggz.
• Een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

Uw motivatiebrief voorzien van uw CV kunt u mailen naar maxim@jobsxl.nl. Deze ontvangen wij graag uiterlijk 5 maart 2020. Vragen over de vacature kun je stellen aan: Maxim Buursink, bereikbaar via telefoonnummer: 030-2427710 en/of per e-mail: maxim@jobsxl.nl.