Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Farmaceutisch medewerkers (20-038)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
"Secuur, proactief en flexibel. Wij zijn op zoek naar farmaceutisch medewerkers !"

Vacaturenummer 20-038, 24 tot 36 uur

Wie ben jij?

Als farmaceutisch medewerker werk je binnen de verschillende onderdelen van onze apotheek en ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de distributie en logistieke taken. Je handelt bestellingen van geneesmiddelen en artikelen af en je voert werkzaamheden om en bij de robot/GDS machines uit. Daarnaast verricht je ook lichte administratieve taken en voer je schoonmaakwerkzaamheden uit. Om deze functie succesvol uit te voeren beschik jij over ruime logistieke ervaring en bij voorkeur binnen een farmaceutisch bedrijf of apotheek.

Als farmaceutisch medewerker heb je een zeer afwisselend takenpakket en schakel je eenvoudig tussen de verschillende werkzaamheden. Je bent nauwkeurig en je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent sociaal vaardig en maakt eenvoudig contact. Je bent proactief en goed in staat om zelfstandig werkzaamheden op te pakken. Samen met jouw collega's zorg je dat alles op rolletjes loopt in de apotheek.

Jouw nieuwe werkplek
Onze visie is: " Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij".

De afdeling Klinische Farmacie verzorgt met haar medewerkers (ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, apothekersassistenten en farmaceutisch medewerkers) de klinische farmaceutische dienstverlening binnen het Laurentius Ziekenhuis. Daarnaast wordt professionele farmaceutische zorg voor cliënten en zorgverleners van verpleeghuizen en andere instellingen in de regio Midden Limburg geboden door de tak externe dienstverlening. Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio. De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier, maakt integraal deel uit van de apotheek en verzorgt de (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden.Wat vragen wij van jou?
  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma op minimaal niveau 3 of diploma farmaceutisch vakman
  • Je bent goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren aan de hand van richtlijnen
  • Je bent oplettend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent bereid te werken op zaterdag en doordeweekse feestdagen


Wat krijg je daarvoor terug?
Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als farmaceutisch medewerker, daarom bieden wij naast het salaris conform de cao ziekenhuizen een aantal mooie arbeidsvoorwaarden. De uren en contractduur zijn in overleg. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Maike van Baalen, Afdelingsmanager Apotheek, 06-24205048

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 06-11380065.

Tot 1 april 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier.

De gesprekken vinden plaats op dinsdag 7 april aanstaande, we willen je vragen hier rekening mee te houden.