Zuyderland zoekt een

Fellow abdominale radiologie (0,8-1,0 fte)

Dienstverband

0,8-1,0 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Ben jij die gedreven radioloog, collegiaal en met hart voor de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ).
STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoedepositie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep

De vakgroep Medische Beeldvorming bestaat uit 20 radiologen en 5 nucleair geneeskundigen. Het vak wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard/Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid met 10 AIOS. Er is ondersteuning door 1 chef de clinique, 1 fellow en 1 physician assistant. De afdeling Medische Beeldvorming beschikt o.a. over 5 CT’s, 4 MRI’s, 2 angiokamers, 2 PET-CT’s en state-of-the-art echoapparatuur. Op abdominaal/oncologisch vlak bestaat er een intensieve regionale samenwerking. Zuyderland MC is verwijscentrum voor oesophagus- en maagchirurgie en prostaatchirurgie. De abdominale beeldvorming wordt in de volle breedte aangeboden. Met onder andere veel ervaring op gebied van lever, pancreas, rectum en prostaat, als ook endometriose beeldvorming.

Wat gaat u doen?

Wij zoeken een enthousiaste collega met een (bijna) afgeronde opleiding radiologie en differentiatie in de abdominale radiologie. Van u wordt verwacht:

  • Ambitie en bereidheid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen;
  • Een proactieve en zorggerichte houding;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, zowel in omgang met patiënten, collegae en overige medewerkers;
  • Actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten;
  • Bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten.

Ons aanbod

  • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de fellowship opleiding, volledig conform de opleidingseisen van de sectie Abdominale Radiologie van de NVvR;
  • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland;
  • Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Interesse

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. M. Lobbes, voorzitter van het DB van de vakgroep, telefoonnummer 06-51129649 of Drs. T. de Jaegere, fellowship opleider en vice-voorzitter van het DB van de vakgroep, telefoonnummer 06-53393598.
Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 1 juli 2023 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl

Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 27 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 13 erkende topklinische functies en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.