Zuyderland zoekt een

Fellow GE chirurgie (0,8-1,0 fte)

Dienstverband

36-45 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Heelkunde van Zuyderland Medisch Centrum zoekt een

Fellow GE chirurgie (0,8-1,0 fte)

Bent u die gedreven chirurg die hart heeft voor de patiënt? Dan zijn wij op zoek naar u!


Onze afdeling

De vakgroep Heelkunde bestaat uit 25 chirurgen. Het chirurgisch palet wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard/Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een regionale functie als slokdarm-, maag-, bariatrisch- en longchirurgisch centrum. Er zijn fellows aanwezig en chefs de clinique voor mammachirurgie en gastro-intestinale chirurgie. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid binnen Regio VIII. Er zijn in totaal 20 AIOS en 12 ANIOS werkzaam. Tevens verzorgt de vakgroep differentiaties voor de chirurgische aandachtsgebieden gastro-intestinale, oncologische chirurgie, longchirurgie, vaatchirurgie en traumachirurgie. Vanzelfsprekend biedt het ziekenhuis ook onderwijsfaciliteiten aan voor semi-artsen en co-assistenten.


Functie

In overleg kan worden deelgenomen aan meerdere aandachtsgebieden binnen de gastro-intestinale chirurgie. Dit betreft onder andere de bariatrische chirurgie, colorectale chirurgie en de maligne en benigne oesofagus maag chirurgie. Naast het door de kandidaat in te vullen pakket aan complexe chirurgie zal een zelfstandige taak in de algemene en GI chirurgie deel van het takenpakket zijn. Participatie in de opleiding van AIOS, semi-artsen en co-assistenten is vanzelfsprekend.


Profiel

  • Een gedreven chirurg, collegiaal en met hart voor de patiënt
  • Participatie in wetenschappelijke activiteiten
  • Affiniteit met opleiding van arts-assistenten, semi-artsen en co-assistenten
  • Goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden, zowel in omgang met patiënten, als met collegae en overige medewerkers
  • Een promotie wordt zeer gewaardeerd.


Ons aanbod

  • Positie is onmiddellijk beschikbaar
  • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het Medisch Specialistisch bedrijf Zuyderland vooralsnog voor de duur van 1 jaar, met een mogelijke verlenging voor een tweede periode van 1 jaar
  • De werktijden zijn in onderling overleg
  • Het betreft een vacature voor 0,8-1,0 fte
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS (Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten).


Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. E.G. Boerma, gastro-intestinaal, oncologisch en bariatrisch chirurg via telefoonnummer 06-41219779 of dr. M. Sosef gastro-intestinaal chirurg en opleider via telefoonnummer 06-30080347.

Schriftelijke sollicitaties vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 1 mei 2020 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.


Over Zuyderland

Zuyderland Medisch Centrum (MC) is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. De professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken.


Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.