Zuyderland zoekt een

Fellow Mammaradioloog

Dienstverband

36-45

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Medische Beeldvorming van Zuyderland Medisch Centrum zoekt voor het Borstcentrum Zuyd een

Fellow Mammaradioloog m/v (0,8 - 1,0 fte)

De vakgroep

De vakgroep Medische Beeldvorming bestaat uit 18 radiologen en 5 nucleair geneeskundigen.
Het vak wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard/Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid met 9 AIOS en wordt ondersteund door 3 chefs de clinique en 1 physician-assistant.

De vakgroep levert samen met enthousiaste laboranten en ondersteunend personeel hoogwaardige mammografisch zorg in al zijn facetten, contrast-versterkte mammografie, MRI en wetenschap. Het Zuyderland Medisch Centrum is één van de STZ ziekenhuizen, is aangesloten bij het mProve netwerk en kent meerdere locaties. De mammazorg wordt aangeboden in het Borstcentrum Zuyd te Sittard/Geleen. Het fellowship is officieel erkend door de Nederlandse Vereniging voor Radiologie, sectie Mammaradiologie.


Profiel

Wij zoeken een radioloog met belangstelling voor mammadiagnostiek in het bijzonder. U hebt recent de opleiding afgerond of zit in de laatste fase van de opleiding. Algemene radiologie is tevens een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast heeft u:

  • (aantoonbare) interesse in de mammaradiologie;
  • de ambitie en bent bereid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en te implementeren in ons zorgpad;
  • een proactieve, zorggerichte en collegiale houding;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • sterke belangstelling voor opleiding en onderzoek.


Ons aanbod

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland Medisch Centrum voor de duur van 1 jaar. Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.


Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie kunt u mailen met dr. M.B.I. Lobbes, mammaradioloog en opleider van het fellowship (m.lobbes@zuyderland.nl) of mevr. drs. C. Frotscher, mammaradioloog en plaatsvervangend opleider van het fellowship (c. frotscher@zuyderland.nl).

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 7 september 2020 gestuurd worden naar het Bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.


Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.