Zuyderland zoekt een

Fellow orthopedisch chirurg

Dienstverband

36-45

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Orthopedie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt in verband met de vorming van de multidisciplinaire trauma unit (MDTU) een

Fellow orthopedisch chirurg m/v 
(0,8-1,0 fte)

De vakgroep

De vakgroep Orthopedie bestaat momenteel uit 15 stafleden, 2 fellows en verzorgt de opleiding in ROGO Zuid. De vakgroep wordt ondersteund door full-time wetenschappers en enthousiaste medewerkers en levert volledige hoogwaardige orthopedische zorg in al zijn facetten, inclusief traumatologie in uitstekende samenwerking met de sectie traumachirurgie. Het Zuyderland is één van de STZ ziekenhuizen, is aangesloten bij het mProve netwerk en kent meerdere locaties. De orthopedische zorg wordt grotendeels aangeboden in Sittard/Geleen en de traumatologie op locatie Heerlen. Het fellowship is officieel erkend door de Nederlandse Orthopaedische Vereniging.


Profiel

Wij zoeken een orthopedisch chirurg met belangstelling voor traumazorg. U hebt recent de opleiding afgerond of zit in de laatste fase van de opleiding. Algemene orthopedie kan een onderdeel zijn van de dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast heeft u:

  • Een actuele traumacertificering.
  • De ambitie en bent bereid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen in relatie tot de MDTU.
  • Een proactieve, zorggerichte en collegiale houding.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Sterke belangstelling voor opleiding en onderzoek.


Ons aanbod

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland Medisch Centrum voor de duur van 1 jaar. 
Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.


Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie kunt u mailen met Dr. W.L.W. van Hemert, orthopedisch chirurg/voorzitter van de vakgroep (w.vanhemert@zuyderland.nl) of R.P.M. Hendrickx, orthopedisch chirurg, fellowship begeleider (r.hendrickx@zuyderland.nl).

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 22 juli 2020 gestuurd worden naar het Bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.


Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 26 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 12 erkende topklinische functies en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.