Zuyderland zoekt een

Fellow Orthopedisch Chirurg – Traumatoloog (0,8 fte)

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Orthopedie van Zuyderland Medisch Centrum zoekt per direct een gedreven, enthousiaste, handige en communicatief vaardige jonge klare orthopedisch chirurg – traumatoloog. Bent u op zoek naar verdieping op traumagebied, neem dan contact op.

De vakgroep

De vakgroep Orthopedie bestaat momenteel uit 15 stafleden, 4 fellows en verzorgt de opleiding in ROGO Zuid. De vakgroep wordt ondersteund door 2 fulltime wetenschappers en enthousiaste medewerkers en levert volledige hoogwaardige orthopedische zorg in al zijn facetten, inclusief traumatologie in uitstekende samenwerking met de sectie traumachirurgie binnen onze MDTU. Het Zuyderland MC is één van de STZ ziekenhuizen, is aangesloten bij het mProve netwerk en kent meerdere locaties. De orthopedische zorg wordt grotendeels aangeboden in Sittard/Geleen en de traumatologie op locatie Heerlen. Het fellowship is officieel erkend door de Nederlandse Orthopaedische Vereniging.
Wij verzorgen een grote level 2 traumapraktijk waarin gesubspecialiseerd gewerkt wordt. Dagelijks is er operatieve capaciteit ingeregeld voor traumazorg. Daarnaast is er een goed draaiende ortho-geriatrische samenwerking voor de collumfractuurzorg. Binnen ons adherentiegebied is een ruim aanbod aan monoletsels en multiproblematiek om het fellowship tot een uitdagende en leerzame periode te maken.

Wie bent u?

Wij zoeken een orthopedisch chirurg met belangstelling voor traumazorg. U heeft recent de opleiding afgerond of zit in de laatste fase van de opleiding. Algemene orthopedie kan een onderdeel zijn van de dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast heeft u:

  • Een actuele traumacertificering;
  • De ambitie en bereidheid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen in relatie tot de MDTU;
  • Een proactieve, zorggerichte en collegiale houding;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Sterke belangstelling voor opleiding en onderzoek of organisatie.

Ons aanbod

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland Medisch Centrum voor de duur van 1 jaar. 
Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Interesse

Voor meer informatie kunt u mailen met Roel Hendrickx, orthopedisch chirurg/voorzitter van de vakgroep (r.hendrickx@zuyderland.nl) of Bert Boonen, orthopedisch chirurg, fellowship begeleider (be.boonen@zuyderland.nl).

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 8 juli 2022 gestuurd worden naar het Bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.