De Zorggroep zoekt een

Financieel Specialist

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Wij verwelkomen graag een collega die als kartrekker deelneemt in projectgroepen en zijn/haar expertise gebruikt om onze processen en administratie verder te optimaliseren!

Wat ga je doen?
Dat is enorm divers! Je gaat aan de slag op de afdeling Financiële Administratie binnen De Zorggroep waar je naast je rol van administrateur een rol pakt als key user van AFAS Financieel én FileLinx (voor de verwerking van inkoopfacturen). Je kent AFAS al goed en krijgt energie van een rol als key user! Ook verzorg jij de managementinformatie van de rubrieken waar jij verantwoordelijk bent. Dat maakt jou een belangrijke schakel binnen de financiële administratie. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en verbindend vermogen ben je een goede sparringpartner voor de collega's van Business Control.

Je bent een echte kartrekker, en dat helpt je goed op weg wanneer jij het voortouw neemt op het gebied van procesoptimalisaties en de implementatie van nieuwe onderdelen of aanpassingen binnen AFAS financieel. De collega die jij gaat vervangen heeft Treasury in de portefeuille, dus kennis over Treasury is een pré.

Vragen van accountants bij de interim controle en jaarafsluiting? Dan kunnen ze bij jou terecht voor je eigen rubrieken. Je verzorgt maandelijks de aansluitingen tussen diverse systemen en bedrijfsonderdelen. Ook collega's vanuit de ondersteunende dienst van De Zorggroep kunnen bij jou terecht voor diverse ad hoc vragen. Daar wordt je toch enthousiast van?

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt binnen De Zorggroep terecht in een deskundig en leuk team van financieel specialisten en werkt veel samen met de financiële medewerkers. Organisatorisch valt het team onder de sector ondersteunende dienst en rapporteer je direct aan de Teamleider Financiële Administratie. Werken voor een zorgorganisatie betekent dat jij het verschil maakt voor onze cliënten. Je doet betekenisvol werk en dat geeft een fijn gevoel!

We bieden je een contract voor de duur van een jaar met de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. Als Financieel Specialist wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT in FWG 50 (maximaal €3.942,98 bruto per maand op basis van 36 uur).

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • bijscholing- en opleidingsmogelijkheden
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiebijslag van 8% bovenop je salaris
  • een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het "weg-na-het-werk"-programma
  • toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Financieel Specialist?
Financieel goed onderlegd, analyses maken en balansdossiers samenstellen is voor jou geen probleem en natuurlijk heb je ook affiniteit met systemen. Verder ben je een echte teamspeler met een proactieve houding. Zie jij zaken die beter kunnen? Dan signaleer je dit en denk je mee!

Verder belangrijk:
  • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding. Bij voorkeur op het gebied van Finance & Control, Bedrijfseconomie, Accountancy, Bedrijfsadministratie of een andere relevante HBO opleiding
  • Je bent een verbinder, kan goed luisteren en communicatief sterk
  • Je bent ondernemend, neemt initiatief en werkt nauwkeurig
  • minimaal drie jaar relevante werkervaring
  • kennis van en ervaring met AFAS Financieel én FileLinx

Enthousiast geworden?
Enthousiast geworden? We leren je graag kennen. Solliciteer direct of neem bij vragen contact op met onze recruitment adviseur, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.