MeanderGroep zoekt een

Flexibel werken in de zorg via MeanderWerk

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Als medewerker van Meander Werk kun je in- en extramuraal werken zoals jij dat wilt en tegelijk ervaring opdoen op verschillende locaties. Zo houd je je werk afwisselend en leer je de organisatie goed kennen. Ideaal wanneer je nog niet direct voor een vaste locatie wil kiezen! 

Werken voor MeanderWerk kan met een urencontract, maar ook op basis van 0-uren. Hierbij maak je de keuze om voor een bepaalde periode op één werkplek werkzaam te blijven en mee te gaan in het rooster van de afdeling, óf om je in te schrijven op losse diensten door de hele organisatie. 

Wanneer je ervoor kiest om je in te schrijven op losse diensten, dan kun je jouw eigen rooster samenstellen en dit dus volledig om je privéleven heen plannen. Dit is ook mogelijk met een urencontract! Wil jij bijvoorbeeld naast je studie extra uren werken en ervaring opdoen in de zorg? Dan is dit perfect te combineren.

Samen kijken we naar jouw wensen en zoeken we een werkwijze die goed bij jou past. Van jou wordt verwacht dat je flexibel bent, je verantwoordelijkheid neemt en kan werken in afwisselende teams.

Wij vragen

Je hebt een diploma in de zorg als helpende, verzorgende (IG), verpleegkundige of verpleegkundige plus óf je volgt een opleiding in de zorg.

Je bent flexibel, enthousiast, je houdt van afwisseling en kan zelfstandig werken. Daarnaast kun je goed samenwerken en vind je open communicatie belangrijk. Je hebt graag aandacht voor de klant en je werkt proactief.

Na indiensttreding kun je een VOG (verklaring omtrent gedrag) overhandigen. De kosten hiervan worden vergoed door MeanderGroep.

Wij bieden

Wij bieden een salaris naar ervaring en functie conform CAO VVT met mogelijkheid tot vervolgopleiding. 

Een fijne, dynamische werkomgeving met leuke en wisselende teams. MeanderGroep staat bekend om de vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn niet voor niets drie jaar op rij de aantrekkelijkste werkgever van (Zuid-) Limburg!

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Meander Werk

T. 045-5616130
E. meanderwerk@mgzl.nl

Vacaturenummer 2020.066