MeanderGroep zoekt een

Flexibel werken in de zorg via MeanderWerk

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2, HBO+

Standplaats

Landgraaf Landgraaf

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Bij MeanderGroep Zuid-Limburg werken mensen met aandacht. Aandacht voor iedereen; jong en oud, arm en rijk, ziek en gezond.

Bij MeanderGroep gaan we altijd uit van de eigen kracht van de bewoners. Wat kunnen zij (nog) zelf? We streven ernaar dat zij zo lang mogelijk de regie over hun leven houden. Dat betekent dat we soms van de geijkte paden afwijken. Anders kijken, anders denken en anders doen worden gestimuleerd en gewaardeerd. Dat maakt dat we ook een beroep doen op jouw eigen kracht als medewerker. Leef- en werkplezier gaan zo hand in hand!

Ben jij de Helpende, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige (mbo/hbo) waarnaar Meander Werk op zoek is?

Kijk hier voor meer informatie over MeanderGroep!

Dit vind je leuk om te doen

Als medewerker van Meander Werk kun je in- of extramuraal werken zoals jij dat wil en tegelijk ervaring opdoen op verschillende locaties. Zo houd je je werk afwisselend en leer je de organisatie goed kennen. Ideaal wanneer je nog niet direct voor een vaste locatie wil kiezen!

Werken voor Meander Werk kan met een urencontract, maar ook op basis van 0-uren. Hierbij maak je de keuze om voor een bepaalde periode op één werkplek werkzaam te blijven en mee te gaan in het rooster van de afdeling, óf om je in te schrijven op losse diensten door de hele organisatie.

Wanneer je ervoor kiest om je in te schrijven op losse diensten, dan kun je jouw eigen rooster samenstellen en dit dus volledig om je privéleven heen plannen. Ook dit is mogelijk met een urencontract! Wil jij bijvoorbeeld naast je studie extra uren werken en ervaring opdoen in de zorg? Dan is dit perfect te combineren.

Samen kijken we naar jouw wensen en zoeken we een werkwijze die goed bij jou past. Hierbij wordt van jou verwacht dat je flexibel bent, je verantwoordelijkheid neemt en kan werken in afwisselende teams.

Hier herken jij jezelf in

  • Je hebt een diploma in de zorg als Helpende, Verzorgende (IG), Verpleegkundige of Verpleegkundige plus óf je volgt een opleiding in de zorg.
  • Je bent flexibel, enthousiast, je houdt van afwisseling en kan zelfstandig werken. Daarnaast kun je goed samenwerken en vind je open communicatie belangrijk. Je hebt graag aandacht voor de klant en je werkt proactief.

Na indiensttreding kun je een VOG (verklaring omtrent gedrag) overhandigen. De kosten hiervan worden vergoed door MeanderGroep.Als Verpleegkundige ben je in bezit van een geldige BIG-registratie..

Dit zoek jij verder in een baan

Wij bieden een salaris naar ervaring en functie conform CAO VVT met de mogelijkheid tot vervolgopleiding. Een fijne, dynamische werkomgeving met leuke en wisselende teams. MeanderGroep staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn niet voor niets drie jaar op rij de aantrekkelijkste werkgever van (Zuid-)Limburg!

NB: In deze functie is momenteel het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. Deze krijg je aangeleverd bij indiensttreding.

 

Wil je graag meer weten?

Voor meer informatie over deze leuke uitdaging mag je contact opnemen met Meander Werk, Medewerker Meander Werk, tel: 045 5616130.

Vacaturenummer 2021.030

Solliciteren?

Is deze vacature de perfecte baan voor jou? Mail je motivatie en cv naar meanderwerk@mgzl.nl.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.