MIK & PIW Groep zoekt een

Flexibele pedagogisch medewerker

Dienstverband

12 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Kinderopvang

Met jouw enthousiasme weet jij de kinderen mee te nemen op de grootste avonturen. Jij laat kinderen de wereld ontdekken met een magische blik en een grote glimlach. Als pedagogisch medewerker bij MIK & PIW Groep krijg jij van ons alle ruimte om jouw creativiteit in te brengen.

Binnen locatie KDV, PO en Bso de Rode Loper dragen we samen zorg voor een kwalitatief goede kinderopvang. In deze functie zoeken we nadrukkelijk iemand die affiniteit heeft met het werken met de verschillende doelgroepen die onze locatie rijk is. Je bent binnen de Rode Loper beschikbaar om flexibel diensten op te vangen.

Waarom werken bij MI&PIW groep:Uiteraard werken we elke dag met veel enthousiasme aan de Kanskracht van de kinderen in onze regio! Verder mag je verwachten:
• Salaris ingeschaald in schaal 6 tussen €2.539,- & €3.489,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur);
• Vakantietoeslag van 8% bruto bovenop jouw salaris;
• Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
• Een eindejaarsuitkering van 3% welke wordt uitbetaald in december;
• Budget vanuit het fietsplan voor de aanschaf van een fiets;
• Een collectieve zorgverzekering en een goede pensioensverzekering;
• Jaarlijkse ontwikkelgesprekken met jouw locatiemanager;
• Toegang tot GoodHabitz, een online leer- en ontwikkelportaal met meer dan 250 cursussen en trainingen.

Past deze volgende stap bij jou?

Dan willen we graag binnenkort kennis met je maken. Stuur je cv en motivatiebrief naar ons via het formulier op de website. In dit formulier vragen wij alle informatie die wij nodig hebben om jouw sollicitatie in behandeling te kunnen nemen. Zorg er voor dat de ingevulde informatie correct en volledig is. 

https://werkenbijmikenpiwgroep.nl/vacatures/pedagogisch-medewerker-46/

Deze vacature staat open totdat deze is ingevuld, en gesprekken vinden plaats zo snel mogelijk na het binnenkomen van de sollicitatie. 
Heb je nog vragen? Twijfel niet en stel ze aan Esther Penders, Locatiemanager , te bereiken via telefoonnummer: 06-81361237