Care+ zoekt een

Flexmedewerker sociaal pedagogisch medewerker 1

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2

Standplaats

Roggel Nunhem Roggel Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Bied jij graag professionele begeleiding aan jongeren en volwassen met een psychische kwetsbaarheid of licht verstandelijk beperking? Hou je van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en werken in een klein, hecht team? Reageer dan snel op deze vacature.

Over Care+
Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.


o Care+ is een jonge, professionele stichting met als werkgebied Noord- en Midden- Limburg.
o Wij begeleiden ongeveer 115 mensen vanuit thuis, vanuit de zeven kleinschalige locaties met 24-uurs begeleiding of vanuit onze dagbesteding in Nunhem.
o De begeleiding bieden wij vanuit de Wmo, de Jeugdwet en vanuit de Wlz.
o Bij ons werken ongeveer 75 enthousiaste professionals.
o Care+ werkt graag samen met onze collega’s, gemeenten, buurtpartners en ondernemers om samen een positieve bijdrage te leveren in de wijken en aan de samenleving.

Waar staan we voor?
Care+ staat voor een samenleving waarin iedereen, ook als je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. In een veilige omgeving bieden wij mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren. 

Waar gaan we voor?
Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen op eigen niveau kunnen meedoen in onze samenleving.

Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte. Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen.

Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef.

Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving
Als flexmedewerker werk je in meerdere teams, afhankelijk van de vraag. Je bent flexibel inzetbaar zowel overdag, in de avond als in de nacht (slapen) en kan ook op afroep werken. Dit kunnen ook weekenden zijn.

Wat houdt je werk in?

 • Je begeleidt en verzorgt onze bewoners in hun leefomgeving;
 • Je bevordert een goede leefsituatie;
 • Je zorgt voor een goede sfeer en prettig woonomgeving in de groep;
 • Je stimuleert en motiveert bewoners tot een zinvolle daginvulling;
 • Je voert motiverende gesprekken met bewoners en begeleidt hen in hun doelen;
 • Tot slot voer je ondersteunende werkzaamheden uit.

Wij vragen

 • MBO 1 en 2 werk- en denkniveau;
 • Relevante werkervaring en/of opleiding in de hulpverlening/zorg;
 • Passie voor het vak;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Assertief en flexibele houding;
 • Je kan prima zelfstandig werken, pakt zaken snel op en je voelt je thuis in een omgeving waar een beroep op jouw creativiteit en betrokkenheid wordt gedaan.

Een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste en het hebben van rijbewijs is een grote pre. Wij vragen de VOG voor jou aan. 

Dit bieden wij
De contracturen kunnen in samenspraak worden afstemt, op basis vanuit een oproep-contract (1-36 uur). Wij bieden een ZZP tarief conform de huidige arbeidsmarkt voor ZZP’ers die vast aan ons verbonden zijn. Daarnaast ontvangt je nog onregelmatigheidstoeslag.

Werktijden
Doordat je aansluit bij het patroon van de bewoners in de groep werk je in roosters van dag-, avond- en/of slaapdiensten. Je bent flexibel inzetbaar en kan ook op afroep werken.

Reageer snel!
Een motivatiebrief is niet nodig. Heb je interesse? Stuur dan snel je CV naar: sollicitatie@care-plus.nl dan nemen wij contact met je op voor een gesprek.

Wil je liever eerst meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via Bram Geraedts, HR medewerker, tel nr: 06-12314864 of stel je vraag via de mail, sollicitatie@care-plus.nl.