DeSeizoenen zoekt een

Flexpool - Bronlaak

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Oploo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je klaar voor een leuke en uitdagende FLEX baan waar al je kwaliteiten geprikkeld worden, dan biedt Bronlaak je het volgende:

Als Flexmedewerker werk je met bewoners die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben. Je begeleidt hen op de woning of op een van de werkgebieden.

De bewoners hebben naast de verstandelijke beperking soms ook bijkomende fysieke beperkingen. De verstandelijke beperking varieert van matig tot zeer ernstig beperkt. Daarnaast kan er in verschillende mate sprake zijn van complex gedrag. Dit maakt dat de begeleiding per individu aangepast is op zijn of haar draagkracht. Dit vraagt van jou flexibiliteit en geduld. Meebewegen met de cliënt, binnen de herkenbare kaders is een must.

Waar je gaat werken hangt af van je ervaring, competenties en je persoonlijke (rooster) wensen. Als je solliciteert bij ons dan kijken we graag samen met jou of de wensen en ideeën die jij hebt overeenkomen met dat waar wij naar op zoek zijn.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Contract mogelijkheden in uren of als oproepkracht.
  • Salaris conform CAO-GHZ afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Assistent begeleider (niv 2) FWG 30 ( tussen de € 1.906,00 en € 2.801,00)
  • Begeleider (niv 3/4) FWG 40 (tussen de € 2.236,00 en € 3.154,00)
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
Wat vragen wij van jou?

Ben jij iemand die enthousiast wordt van afwisseling, dynamiek en wil je dat geen een dag hetzelfde is. Wil jij de teams ondersteunen in de zorg en/of begeleiding van onze bewoners, dan zijn wij op zoek naar jou!_

Je werkt vanuit de sociaaltherapie. Je hebt een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Een geintje op zn tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collegas. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Hebben we je geprikkeld?

Solliciteer dan snel via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Rob van Kempen 06-20691095 voor meer informatie.