Vivantes zoekt een

Flexpool medewerker

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou! Jij bepaalt hoe lang en wanneer je wilt werken. Wanneer jij zélf je werkritme wil bepalen, dan past de Vivantes Flexpool bij jou!

Flexibel werken bij Vivantes betekent voor jou:

Een contract voor onbepaalde tijd

Je krijgt als verzorgende IG een contract voor onbepaalde tijd, na twee maanden proeftijd, bij elke functie vanaf MBO niveau 3. Of dat nu voor 4 uur, 16 uur of bijvoorbeeld 32 uur per week is. Hoe groter en flexibeler jouw beschikbaarheid, hoe groter het aantal contracturen dat mogelijk is. Samen overleggen we welke diensten, locaties en teams het beste bij jou passen en hoeveel uur in de week jij zou willen werken.

Werken in de buurt

Vivantes heeft negen relatief kleine verpleeghuizen die allemaal binnen een straal van 10 kilometer zijn te vinden. Dus werken op verschillende locaties vergt weinig extra reistijd!

Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden

We bieden je tal van mogelijkheden en faciliteiten om optimaal te kunnen groeien qua vakkennis of specialisaties én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt!

Daarbij zijn er interessante mogelijkheden:
 • Je gaat werken op diverse locaties of teams;
 • Je gaat deels werken op een vaste locatie, in combinatie met een aantal flexuren in andere teams;
 • Je kiest zelf hoe jij je werkweek inricht, bijvoorbeeld avond- of weekenddiensten of juist alleen ochtenden of in de middag.

Wij bieden een Verzorgende IG het volgende:


 • Een contract van onbepaalde tijd (na twee maanden proeftijd), waarbij jij bepaalt hoeveel en wanneer je werkt;
 • Een salaris ingedeeld in FWG 35 (maximaal € 2.668,93 per maand bij een fulltime dienstverband op voorwaarde van de juiste opleiding) conform de recent stevig opgewaardeerde cao VVT;
 • Dat betekent dat je vanaf 1 oktober 2018 maar liefst 4% loonsverhoging ontvangt over je brutoloon;
 • Een extra eindejaarsuitkering van 8,33% (eind november) én vakantiegeld van 8% (eind mei) over je brutoloon;
 • Je kunt jouw beschikbaarheid doorgeven en bent flexibele in het aantal uren dat je werkt;
 • Jouw wensen met betrekking tot (bij)scholing en doorgroeimogelijkheden bespreken wij met jou en wij faciliteren jou hierin;
 • Wij bieden jou negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale' als werkplek;
 • Deelname aan het meerkeuzesysteem FiscFree (voordeel op fiets, fitnessabonnement, mobiele telefoons, tablets/computers en vakbondscontributie);
 • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.

Jouw dagelijks werk als Verzorgende IG

Je weet als geen ander wat er komt kijken bij het werk als Verzorgende IG. Je werkt samen met collega's, mantelzorgers en vrijwilligers vanuit jouw professionele kennis en ervaring. Je neemt de lichamelijke verzorging van cliënten voor je rekening en je verleent persoonsgerichte zorg op basis van zorgdossiers en individuele zorgplannen. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen. Ook ben je betrokken bij het invullen van de dagbesteding. Zodat de zelfredzaamheid van cliënten goed wordt bevorderd en onze zorg en ondersteuning optimaal worden afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de individuele cliënt.

Jouw profielschets

Uiteraard beschik je over de relevante diploma's, maar we hechten vooral veel waarde aan eigenschappen als betrokkenheid, compassie, veerkracht en durf. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en vastberaden. Daarbij denk je graag mee over verbetermogelijkheden van bijvoorbeeld onze zorgverlening en samenwerking.

Vivantes is een lokaal gewortelde zorgorganisatie gespecialiseerd in ouderenzorg in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Goede zorg en ondersteuning leveren doen wij samen met onze cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Als zorgmedewerker heb jij daarin een belangrijke en veelzijdige rol.

Ter uitbreiding van onze Flexpool zijn wij op zoek naar bevlogen Verzorgenden IG:


 • Contracturen en locatie(s) bespreekbaar
 • Vaste aanstelling met een Verzorgende IG diploma
 • Volg je de opleiding tot een van de bovengenoemde functies en zit je minimaal in het 2e leerjaar?
 • Wil je werken wanneer het je uitkomt? Doordeweeks, weekenden of een combinatie daarvan?
 • Jouw beschikbaarheid kun je aangeven
 • Heb je behoefte aan een goede werk en privé balans?

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, medewerker HRM. Dit kan via 046 411 3500 of b.dezwart@vivantes.nl .

Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.