Kempenhaeghe zoekt een

Flexpool verpleegkundige of agogisch begeleider

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

De flexibele veelzijdige baan die de balans creëert tussen werk en privé.

Hoe krijgt deze baan vorm binnen het Centrum voor Epilepsie woonzorg?
Als zorgprofessional in de Flexpool begeleid/verzorg je cliënten op verschillende afdelingen met epilepsie en een bijkomende (verstandelijke) beperking. De cliënten wonen in een groepswoning of appartement op locatie Heeze, in de woonwijk Kloostervelden of op een buitenlocatie in de omgeving.
Je ondersteunt cliënten binnen wonen en/of dagbesteding vanuit de zorgvraag van de cliënt. En biedt begeleiding, structuur of zorg waar nodig. Je werkt gedurende een vervanging van bijvoorbeeld zwangerschapsverlof voor een bepaalde tijd binnen een afdeling. Daar kan/mag jij je kennis en expertise volledig inzetten, we zien graag dat je naast het bieden van zorg een signalerende rol hebt binnen de verschillende teams. Het is voor jou een uitdaging om snel inzetbaar te zijn, zorg te verlenen en daarnaast als kritische zorgprofessional bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg op diverse plekken.


Over het Centrum voor Epilepsiewoonzorg
In het Centrum voor Epilepsiewoonzorg bieden wij zorg en begeleiding in een langdurige woon- en leefsituatie aan mensen met gecompliceerde problematiek, veroorzaakt door epilepsie, verstandelijke en dikwijls ook lichamelijke handicaps.
Zorg, behandeling en begeleiding worden geoptimaliseerd met als uitgangspunt de specifieke zorgvraag van en het respect voor de individuele wensen en opvattingen van de bewoner. Kempenhaeghe is een kenniscentrum waarbij voortdurend onderzoek gedaan wordt met als doel om de kwaliteit van zorg en dienstverlening te verbeteren.

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt over een diploma op mbo-4 niveau van een maatschappelijke/zorg of verpleegkundige opleiding of zit in je laatste jaar van de opleiding.
 • Je communiceert op een open en effectieve manier om zo de signalerende rol goed te kunnen pakken.
 • Je hebt kennis van zorg- en teamprocessen.
 • Je bent open, enthousiast en flexibel en hebt een warm hart voor onze bewoners met een verstandelijke beperking en/of epilepsie.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je goed samen kunt werken met collega’s, familie en vrijwilligers.

Wat bieden wij jou?

 • Uren in overleg, op basis van jouw beschikbaarheid. Dit kan perfect matchen als je nog wil ontdekken waar je ambitie ligt, maar wel een bepaalde zekerheid wil.
 • Contract in overleg.
 • Je kunt ontdekken welke locaties /soort zorg jou het meeste aanspreken.
 • Geen ‘extra’ werkzaamheden; Je hoeft je niet bezig te houden met rand voorwaardelijke zaken als teamtrajecten of vergaderingen. Wél heb jij een signalerende rol: Wat kun je de verschillende teams meegeven vanuit jouw expertise en ervaringen bij de andere teams en doelgroepen. Je bent dan geen onderdeel van het dagelijkse team maar wel deelgenoot van de kwaliteit.
 • Mochten er op jouw ideale locatie vaste uren ontstaan, is jouw kans groot op een structurele werkplek, omdat je al bekend bent bij het team.
 • Werktijden liggen tussen 7.30 uur – 22.30 uur; slaapdiensten in overleg.
 • Cao Ziekenhuizen, inschaling op basis van opleiding en ervaring in FWG 40 (minimaal € 2.241 en maximaal € 3.318 bruto of FWG 45 minimaal € 2.682 en maximaal € 3.642 bruto per maand bij een fulltime aanstelling).
 • Een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA), denk aan een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%.
 • Volop (door)groeimogelijkheden middels opleiding en Goodhabitz.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link.

Wil je eerst een keer komen kijken of meer inhoudelijke informatie over de Flexpool, dat kan! Neem dan contact op met Gerard van Cranenbroek, Clustermanager via M. 06-82503023.

Wil je alvast zien hoe we werken binnen de woonzorg, kijk dan op
https://www.kempenhaeghe-epilepsiewoonzorg.nl


Heb je nog andere vragen, app mij dan gerust!
Chantal Simar, recruiter via M. 06-51142379
simarc@kempenhaeghe.nl

 

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.