Vivantes zoekt een

Flexpool, weekendhulp

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Ben jij bezig met de Verpleegkundige opleiding en heb jij jouw tweede jaar afgerond? Of ben jij als gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige op zoek naar een weekendbaan? Lees dan snel verder!

Als weekendhulp in onze flexpool draag jij op meerdere Vivantes-locaties een steentje bij. Met jouw kennis en expertise lever jij een bijdrage aan de kwaliteit van zorg en welzijn van ouderen.

Voordelen van werken in de flexpool:
  • Vanuit de flexpool ga jij flexibel aan de slag in meerdere huizen of zorgwoningen. Op deze manier ga jij werken met verschillende doelgroepen, wisselende teams en kun je sfeer proeven op meerdere locaties.
  • Samen bepalen wij aan de hand van je beschikbaarheid je contract- vorm c.q. -uren.
  • Als Helpende (na afronden tweede leerjaar van de Verpleegkundige opleiding) krijg jij een jaarcontract met de mogelijkheid om het geleerde bij Vivantes in de praktijk te brengen.
  • Vivantes heeft negen relatief kleine verpleeghuizen die allemaal binnen een straal van 10 kilometer zijn te vinden. Dus werken op verschillende locaties vergt weinig extra reistijd.
  • Wij bieden je tal van mogelijkheden en faciliteiten om optimaal te kunnen groeien qua vakkennis of specialisaties én mee te kunnen blijven ontwikkelen in de dynamiek die de ouderenzorg zo boeiend maakt.
Wij bieden jou het volgende:
  • Als Helpende is je salaris ingedeeld in FWG 25 (maximaal €2.481,30), als Verzorgende IG is je salaris ingedeeld in FWG 35 (maximaal €2.762,34) en als Verpleegkundige in FWG 45 (maximaal €3.264,29) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, conform de recent stevig opgewaardeerde CAO VVT.
  • Een extra eindejaarsuitkering eind november én vakantiegeld eind mei over je brutoloon.
  • Wij bieden jou negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale' als werkplek.
  • Deelname aan het meerkeuzesysteem FiscFree (voordeel op fiets, fitnessabonnement, mobiele telefoons, tablets/computers en vakbondscontributie).
  • Binnen één maand na start dienstverband lever je een VOG (Verklaring omtrent gedrag) aan bij de HR-administratie. Kosten voor de aanvraag worden vergoed.
Jouw profielschets:
Uiteraard beschik je over de relevante diploma's, maar we hechten vooral veel waarde aan eigenschappen als betrokkenheid, compassie, veerkracht en durf. Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en vastberaden. Daarbij denk je graag mee over verbetermogelijkheden van bijvoorbeeld onze zorgverlening en samenwerking.
Vivantes is een lokaal gewortelde zorgorganisatie gespecialiseerd in ouderenzorg in Geleen, Beek, Stein, Elsloo en Urmond. Goede zorg en ondersteuning leveren doen wij samen met onze cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en zorgprofessionals. Als zorgmedewerker heb jij daarin een belangrijke en veelzijdige rol.

Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, recruiter. Dit kan via 046- 820 08 40, 06- 381 600 53 of b.dezwart@vivantes.nl.

Meer weten?
Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren.

Ouder worden doe je samen!
Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.
Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.
Kernwaarden
Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.