Daelzicht zoekt een

Flexpoolmedewerker gehandicaptenzorg (alle regio's)

Dienstverband

8-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg

Flexpool

Medewerker Begeleiding / Begeleider voor diverse doelgroepen
(8-32 uur) Doelgroep, duur inzet en regio/locatie in overleg

Jij wil meebepalen waar je werkt, voor hoe lang en met welke doelgroep. Je wil je breed oriënteren in de gehandicaptenzorg en ontdekken wat echt bij jou past. Of je bent een ervaren kracht die nu eenmaal het beste functioneert bij veel afwisseling.
Herken jij jezelf hierin? Dan voel jij je zéker thuis in onze Flexpool!

Zo ziet jouw baan eruit

De Flexpool is dé mogelijkheid om snel te groeien als professional. Je mag werken op verschillende locaties die tijdelijk hulp nodig hebben. Van wonen in de wijk tot beschermd wonen. Maar ook met de verschillende doelgroepen binnen Daelzicht. We hebben allerlei mogelijkheden in regio’s Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg en Noord-Limburg. Je wordt ingezet voor een langere periode of voor enkele diensten. Die keuze maak jij zelf!

Zo leer je in korte tijd de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking in de volle breedte kennen. Je vult je rugzak met kennis en ervaring en bouwt je eigen netwerk op. We overleggen jouw inzet met jou, op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Kortom: we zorgen ervoor dat je altijd een leuke en uitdagende werkplek hebt!

En ben je op een bepaald moment toe bent aan een vaste werkplek? Dan solliciteer je intern bij de locatie of doelgroep waar jouw hart naar uitgaat.

“Vanaf dag één in de Flexpool heb ik een wow-gevoel.”
Ben je benieuwd naar het wow-gevoel van Flex-medewerker Renée? Lees het hier!

Dit bieden wij

 • Op basis van je opleiding en ervaring krijg je een jaarcontract of direct een vaste aanstelling bij Daelzicht.
 • We bespreken samen het aantal uren, de werklocaties en de doelgroepen die jouw voorkeur hebben.
 • Je kunt het aantal uren tussentijds bijstellen. Je hebt dus invloed op je rooster én zekerheid in het aantal uren dat je wilt werken.
 • Je krijgt een passend salaris op basis van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld via teamdagen met de groep waarin je werkt én scholing met je collega’s van de Flexpool.
 • We bieden een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Gehandicaptenzorg.

Werk je nu in een ander werkveld in de zorg en wil je je ‘rugzak’ aanvullen met ervaring in de gehandicaptenzorg? Dan ben je van harte welkom!

Herken jij jezelf?

 • Je bent flexibel en je kunt goed zelfstandig werken.
 • Je kunt relativeren en je hebt een gezonde dosis humor.
 • Je hebt een relevant diploma richting Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3-niveau. Bijvoorbeeld verzorgende IG, medewerker maatschappelijke zorg (MMZ) of SPW. Ook Z-verpleegkunde of een andere MBO-4 en HBO-opleiding richting zorg en welzijn zijn passend.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om in de Flexpool bij Daelzicht te werken? Neem dan een kijkje op onze website: Flexpool | Werken bij Daelzicht. Laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren
Gun jezelf de vrijheid én de zekerheid van het werken in onze Flexpool. Ook als je niet volledig voldoet aan de opleidingseisen nodigen we je uit om te reageren. Want wij denken, net als jij, vooral in mogelijkheden.

We geven je graag meer informatie. Neem voor een belletje, mailtje of een (digitale) kop koffie of thee contact op met:

 • An Kleijnen, leidinggevende Flexpool: 0611364137, of
 • Sven Dekkers, recruiter:  0611129439

Wil je meteen solliciteren? Top! Vul hieronder je gegevens in bij ‘Solliciteren’. We nemen snel contact met je op om kennis te maken!