Sevagram zoekt een

Flexwerken als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige met vast uren per week

Dienstverband

Uren/week in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij bereid te werken in meerdere teams en locaties, afhankelijk van de zorgvraag? nét dat beetje extra te doen? Je doet zo een schat aan werkervaring op en kunt zo ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past.

Als HelpendeVerzorgende IG of Verpleegkundige bij Sevagram geef jij de bewoners de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verzorgende bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie die jou waardeert is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen.

Jouw voordelen als flexmedewerker in de zorg:

 • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
 • Je hebt zelf de regie op je inzetbaarheid, binnen de kaders van Sevagram. Ideaal te combineren dus met je thuissituatie;
 • Door jouw inzet binnen verschillende locaties vergroot je je kennis en vaardigheden, je doet maximale werkervaring op;
 • Salaris volgens FWG 25/35/40/45 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
 • Je kunt deelnemen aan opleidings- en trainingsprogramma’s. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen;
 • Als flexmedewerker in de zorg ontdek je welke locaties en welke soort zorg jou het meeste aanspreekt. Doorstroom naar vast team op een vaste locatie is mogelijk!

Bij Sevagram maak jij het verschil!
Als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige bij Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met je collega’s.

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Zo maak jij het verschil:

 • Je bent een afgestudeerde Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige;
 • Zodra jij beschikbaar bent, kun je starten;
 • In het weekend werken is voor jou geen probleem;
 • Je bent iemand waar we op kunnen rekenen;
 • Je nieuwsgierigheid maakt dat jij jezelf wil blijven ontwikkelen.

Kom maar op!
Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie en/of thee staat voor je klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen? Dan staat Lonneke Huijnen (+31614353377) je graag te woord.

Tot Snel!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.