Cicero Zorggroep zoekt een

Frontoffice Medewerker – Cicero Zorgservice (24 uur per week )

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Frontoffice Medewerker – Cicero Zorgservice (24 uur per week )

Ben jij verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil jij graag het visitekaartje worden van Cicero Zorggroep en je opgedane ervaring als verpleegkundige optimaal inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou als frontoffice medewerker bij Cicero Zorgservice voor 24 uur per week!

Wat ga je doen?
Als frontoffice medewerker ga je aan de slag bij Cicero Zorgservice, ook wel de voordeur van Cicero Zorggroep genoemd. De medewerkers van Cicero Zorgservice hebben het totale zorg- en dienstenaanbod van Cicero Zorggroep goed in beeld en zorgen ervoor dat elke cliënt tijdig de best passende en gewenste zorg of dienst ontvangt.

In de functie van frontoffice medewerker ben je het visitekaartje van de organisatie en kom je te werken in een gezellig, positief en enthousiast team. Je bent de (telefonische) schakel tussen Cicero Zorggroep en de (toekomstige) cliënt en familie. Tijdens het telefoongesprek dien je helder te krijgen welke zorg en/of diensten de cliënt wenst. Je ondersteunt de cliënt of familie door met name goed te luisteren en je dienstbaar op te stellen. Je matcht de vraag aan ons aanbod. Je doel is een tevreden en geholpen cliënt en familie. Je regelt alles omtrent de voorbereiding van een geriatrische revalidatiezorg en eerstelijnsverblijfopname. Je hebt intensief contact met stakeholders, zoals huisartsen, transferafdelingen en andere zorgaanbieders. Relevante informatie voor de specialist ouderengeneeskunde, de (behandel)afdeling, zorgtoewijzers en medewerkers cliëntadministratie verwerk je in formulieren of verslaglegging en je gebruikt dit als voorbereiding voor het cliëntdossier CURA en VIR. Je past zo nodig cliënt- of wachtlijstgegevens aan. Kortom, je fungeert als in- en extern informatiepunt.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt je over een afgeronde mbo-opleiding verpleegkundige.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als verpleegkundige.
  • Je bent een verbinder met een positieve levenshouding die continu gericht is op verbeteren.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart in onze regio en bij voorkeur inzicht in de producten en diensten van Cicero Zorggroep.
  • Je bent vaardig in het werken met automatiseringsprogramma’s.
  • Je beschikt over uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent van nature geduldig en je beschikt over goede luistervaardigheden en inlevingsvermogen.
  • Je bent flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 17.30 uur.

 

Wat bieden wij jou?
Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd met de duur van één jaar. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 (minimaal €2.492,51 bruto per maand en maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Sandra Beckers, Hoofd Cicero Zorgservice, M 06 50 08 80 07.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de knop "Solliciteren" en stuur het sollicitatieformulier vóór woensdag 29 september 2021 in.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 5 oktober en/of maandag 11 oktober.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet