Maastricht UMC+ zoekt een

Functioneel Applicatie Beheerder Beeldvorming

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als functioneel applicatie beheerder Beeldvorming beheer je de applicaties binnen beeldvorming zoals RIS, PACS, werkstations specifieke software en 3rd party software. In het MUMC+ werkt het functioneel beheer team van beeldvorming nauw samen met het functioneel beheer team van het VNA voor de ziekenhuisbrede beschikbaarheid van beelden en het functioneel beheer team van ordermanagement voor de aanvragen van beeldvormende diagnostiek. De beeldvormende systemen zijn onontbeerlijk voor de dagelijkse werkprocessen van de zorgprofessionals binnen de afdeling Beeldvorming.
Als functioneel applicatie beheerder Beeldvorming zorg je voor goedwerkende functionaliteit ter ondersteuning van de zorgprofessionals waaronder administratie medewerkers, MBB-ers, radiologen en nucleair geneeskundigen. Tot je taken horen o.a.: voorlichting en training aan (nieuwe) gebruikers, configuratie van de applicaties, 1e analyse bij storingen, up-to-date houden van documentatie, toegangsbeheer, pro actief onderhoud aan de systemen, het inventariseren, beschrijven en implementeren van nieuwe gebruikerswensen en communicatie met leveranciers en applicatiebeheer (MIT).
Wat vragen wij van jou?
 • Bekendheid met de werkprocessen op een Radiologie of Nucleaire Geneeskunde afdeling is een pre;
 • Je hebt kennis van of interesse voor anatomie;
 • Je hebt affiniteit met applicaties en ICT;
 • Je bent resultaatgericht, klantgericht en kunt helder communiceren;
 • Je hebt analytische vaardigheden, kunt verbanden leggen en patronen herkennen.
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband.
Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.
Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De afdeling Beeldvorming (radiologie en nucleaire geneeskunde) van het Maastricht UMC+ verzorgt het beeldvormend onderzoek binnen het MUMC+, waarbij gebruik wordt gemaakt van MRI, CT, Echografie en Digitale Mammografie, Conventioneel röntgenonderzoek, Angiografie & Interventie, PET-CT, PET MRI, SPECT-CT en een eigen GMP-z gecertificeerd HOT-Lab voor Nucleaire Geneeskunde. Binnen de afdeling werk je nauw samen met je collega functioneel applicatie beheerders, de informatiemanager, het functioneel beheer team van het VNA en de technisch applicatiebeheerders bij MIT.
Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst van 12 maanden voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 Cao umc, zijnde een tijdelijk contract vooruitlopend op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als bedoeld in lid 3 van artikel 2.3 Cao umc.
Mogelijk wordt er in de toekomst van je verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.
Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
 • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
 • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
 • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
 • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.863,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal A08 van de Cao umc.
Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.
Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.