MET ggz zoekt een

Functioneel applicatie beheerder ICT, MET ggz

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Geleen Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voel jij je helemaal thuis in softwareapplicaties en los je graag de bijbehorende problemen? Ben je ook je bereid om mensen te helpen? Wil jij een ondersteunende bijdrage leveren aan de beste zorg voor mensen met mentale klachten? Dan ben jij dé functioneel applicatie beheerder ICT die wij zoeken! Lees snel verder.

Jij duikt met plezier volledig in de functionaliteiten van diverse applicaties en systemen. Je houdt de applicaties up-to-date en biedt ondersteuning aan je collega’s – de gebruikers. Hierbij ben je sterk oplossingsgericht en in staat om buiten de reeds bestaande kaders te denken.

MET het team
Je werkt in een klein, enthousiast maar prestatiegericht team.
De afdeling informatievoorziening en ICT (team ‘Functioneel Beheer’ en team ‘Services’) bestaat in totaal uit 7 collega’s op onze locatie in Roermond. Samen zorgen jullie ervoor dat de diverse processen probleemloos kunnen worden uitgevoerd middels optimaal ingerichte en werkende systemen. Binnen je team heb je veel vrijheid en ruimte voor eigen inzichten, maar word je ook ondersteund door je collega’s. Binnen het team werken we actief samen en zoeken we de verbinding met elkaar op.

MET vakmanschap
Als functioneel applicatie beheerder ICT zorg je voor de beschikbaarheid en de juiste werking van onze softwareapplicaties bestaande uit bedrijfs- en cliëntgerichte (web) applicaties. Dit doe je door ze te implementeren, controleren, onderhouden en gebruiksvriendelijker te maken. Binnen MET ggz werken we met o.a. USER (EPD), Visma (personeel en financieel), Value Care (BI-Tool), Zenya, Topdesk en Sharepoint. Je inventariseert proactief behoeften en signaleert knelpunten bij de eindgebruikers, doet wijzigingsvoorstellen en vertaalt deze naar inrichtingsaanpassingen en (stuur) informatie. Je adviseert, ondersteunt eindgebruikers met vragen en deelt je expertise met je collega’s. Je denkt niet alleen vanuit de werkvloer, maar ook vanuit de organisatiedoelen van MET ggz.

Daarnaast:
 • Volg je ontwikkelingen op het gebied van applicaties (primair, facilitair en generiek), en beoordeel je deze op bruikbaarheid voor MET ggz. Hier adviseer je de manager ICT over;
 • Initieer en coördineer je de uitvoer en draag je zorg voor het testen en draaien van query’s, updates en nieuwe releases;
 • Stel je gebruikershandleidingen op en documenteer je de inrichting van systemen;
 • Communiceer je met gebruikers over functionaliteiten en prestaties en verzorg je hierin de opleidingen voor de gebruikers;
 • Onderhoud je externe contacten, zoals dienstverleners van MET ggz;

MET jou?
 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een IT-gerelateerdde opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring en/of kennis met verglijkbare diverse systeemapplicaties;

MET ggz is er voor jou
 • Ruime keuze aan diverse opleidingsmogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
 • Budget in te zetten voor werk-privé balans.
 • Mogelijkheid om fiscaal voordelig een (elektrische) fiets (max. € 500 per 3 jaar), laptop of IPad aan te kopen (max. € 800 per 3 jaar).
 • Sporten tegen een gereduceerd tarief (max. € 600 per jaar).
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ FWG 50 (min. 2.737 max. € 4.264 bij een fulltime dienstverband).

MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie, bestaande uit circa 600 medewerkers, in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Heb je vragen over de vacature, stel deze dan gerust!

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.