MET ggz zoekt een

Functioneel Applicatiebeheerder

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben je op zoek naar een uitdagende ICT baan? Solliciteer dan op deze vacature! In verband met uitbreiding zoeken wij voor 36 uur per week een functioneel/applicatiebeheerder voor de afdeling Informatievoorziening & ICT van MET ggz.

Wie zijn wij?
MET ggz is een van de grootste organisaties voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg. We begeleiden en behandelen mensen van alle leeftijden met psychische klachten. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken medewerkers aan de kortste weg naar herstel. Daarbij doen we nieuwe inzichten op en leren we van onze ervaringen. Onze ideale kandidaat beschikt dan ook niet alleen over de juiste expertise, maar is ook enthousiast, positief en heeft doorzettingsvermogen.

De kern van de functie
In deze functie bewerkstellig je een optimale werking van softwareapplicaties door het implementeren, controleren, onderhouden en gebruikersvriendelijker maken van complexe bedrijfs- en cliënt kritische (web)-applicaties. Je adviseert en ondersteunt medewerkers en leidinggevenden.

Team ICT Roermond
We zijn een klein, enthousiast maar prestatiegericht team dat bestaat uit 1 Architect (USER), momenteel 2 Functioneel Applicatiebeheerders en jij als 3e Functioneel Applicatiebeheerder. Dit team wordt aangestuurd door 1 Business analist.

Als team werken we veel samen en zoeken wij de verbinding met elkaar op. In tijden van thuis werken plannen we met regelmaat een meeting in om ook zo op sociaal vlak met elkaar verbonden te blijven. We zijn gedreven en bieden vanuit onze expertise innovatie en proactieve  ondersteuning aan het EPD voor de eindgebruikers. Juist dit maakt ons een sterk en ondernemend team!

Wat ga je doen?

  • Je volgt ontwikkelingen op het gebied van applicaties beoordeelt deze op bruikbaarheid voor de organisatie, adviseert de leidinggevende en stelt functionele ontwerpen op;
  • Je meet en analyseert de beschikbare en gevraagde capaciteit, signaleert afwijkingen en onderneemt gepaste actie;
  • Je richt applicaties in, voert acceptatietesten uit en beheert en onderhoudt applicaties;
  • Je coördineert de realisatie van verbeteringen en het oplossen van functionele incidenten in applicaties;
  • Je Implementeert aanpassingen van stuurdata en verbeteringen van de applicaties;
  • Je communiceert met gebruikers over functionaliteiten en prestaties;
  • Je coördineert en verzorgt opleidingen voor gebruikers;
  • en onderhoudt externe contacten, zoals met dienstverleners van de organisatie.

Wat vragen wij?
Een relevante hbo opleiding op het gebied van ICT, systeemontwikkeling en geautomatiseerde informatieverwerking.  Heeft kennis van bedrijfsprocessen en de werkprocessen in de gezondheidszorg en wet- en regelgeving. Kennis van User of andere EPD’s  is noodzakelijk. Voor beide omgevingen is SQL kennis vereist.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie in een organisatie in beweging met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden tot bijscholing. Het betreft een arbeidsovereenkomst / aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar.  Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren kan deze arbeidsovereenkomst worden verlengd c.q. omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in functiegroep 50 van de cao ggz (maximaal € 3678,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Contact / meer weten?
Wil je graag meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met Saskia Bastings – Business Analist via e-mail: sbastings@metggz.nl of via tel: +31 6 2111 5666    

Is je interesse gewekt?
Stuur dan je CV voorzien van een uitgebreide motivatiebrief vóór 16 mei 2021 via de onderstaande solliciteer button. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.