Cicero Zorggroep zoekt een

Functioneel applicatiebeheerder (32-36 uur per week)

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Zoek jij jouw ICT droombaan in Brunssum? Wil je werken in een leuk, hecht, professioneel en dynamisch team waar volgens een Agile-aanpak wordt gewerkt? Stop dan nu met zoeken en lees snel verder! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar twee nieuwe collega’s functioneel applicatiebeheer (32-36 uur per week).

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s voor ons team Functioneel Beheer binnen de afdeling ICT & Informatievoorziening. Dit hechte team bestaat uit tien collega’s. Samen zorg je voor een passend en vlekkeloos functionerend applicatielandschap.

Wij zoeken één functioneel applicatiebeheerder die gaat zich richten op de ECD (elektronische cliënten dossiers), de ander gaat de focus leggen op de bedrijfsvoeringsapplicaties (Afas, salarisadministratie, planning).

Als functioneel applicatiebeheerder ondersteun je de gebruikers van onze systemen en beheer je de functionaliteiten op het gebied van zorggerelateerde applicaties (ECD’s en EVS) en bedrijfsvoeringsapplicaties. Het beheren, verder optimaliseren en toevoegen van nieuwe onderdelen is een belangrijk deel van jouw taak. Je zet werkprocessen en testscenario’s op. Deze testen voer je natuurlijk ook uit. Je bereidt het autorisatiebeleid voor een geeft hieraan uitvoering. Verder neem je deel aan projecten en voert de projectcoördinatie. Het geven van instructies en trainingen behoort ten slotte ook tot jouw takenpakket. Cicero beschikt over een thuiswerkregeling en maakt volop gebruik van Microsoft Teams. Uiteraard kun je rekenen op goede steun en de kennis van je collega’s, manager en proceseigenaren!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op het bedrijfsbureau van Cicero Zorggroep in Brunssum. Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse zorgaanbieder die ouderen en mensen met beperkingen ondersteunt om hun leven op een fijne, zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van informatiemanagement, informatica en/of bedrijfskunde.
  • Je hebt bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt kennis van en/of interesse in zorginhoudelijke en administratieve werkprocessen en de bijbehorende informatiesystemen.
  • Tevens beschik je over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel in woord als geschrift en ben je in staat om ook complexe materie helder uit te leggen aan verschillende doelgroepen.
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en bent een fijne collega om mee samen te werken!

 

Wat bieden wij jou?
De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 55 (minimaal 2.987,10 en maximaal € 4.286,78 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 800 13 54.

Of  meteen solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 4 oktober 2021 in!

Geef in je motivatie aan of je 32 of 36 uur wil werken en naar welk aandachtsgebied je voorkeur uitgaat (ECD of bedrijfsvoeringsappliciaties).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.