Zorgcentrum La Providence zoekt een

Fysiotherapeut

Dienstverband

nuluren

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Grubbenvorst

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw nieuwe uitdaging ligt hier!

 

 

Fysiotherapeut

Per direct

Nulurencontract

 

Ben jij enthousiast, betrokken en deskundig en vind je het vanzelfsprekend dat je er écht bent voor de cliënt? Denk je in kansen en uitdagingen en hecht je veel waarde aan werken met humor en respect voor cliënten en collega’s? Dan willen wij graag met jou in gesprek.

 

Het behandelcentrum biedt intra- en extramurale behandelingen in Grubbenvorst en omgeving. Intramuraal bieden we deze behandelingen, in multidisciplinair verband, aan ouderen die wonen in onze zorginstelling waarbij we de sociale omgeving van de cliënt nauw betrekken. Extramuraal bieden we eerstelijns behandelingen in ons eigen behandelcentrum, maar ook aan huis.

 

Kernactiviteiten:

Onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten na verwijzing door een behandelende arts of via de directe toegankelijkheid met als doel het functioneren in de leef-, woon- en werksituatie te optimaliseren.

 

Functieprofiel:

  • Je bent in het bezit van het diploma fysiotherapie HBO en in het kwaliteitsregister geregistreerd; Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met de beoogde doelgroep;
  • Je hebt een klantvriendelijke, cliënt gerichte instelling en uitstraling;
  • Je bent in staat op een coachende wijze de cliënt te ondersteunen en te begeleiden;
  • Je bent in staat het behandelplan in een multidisciplinaire omgeving mede gestalte te geven.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband t.b.v. ziekte- en vakantievervanging voor de duur van 7 maanden.

 

Naast een passende salariëring (FWG 55) en secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT), bieden wij jou een prettige werk- en leeromgeving waarbij inzet opgemerkt en gewaardeerd wordt en waar ambities een kans krijgen zich te ontplooien.

 

Bij indiensttreding vragen wij je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

 

Enthousiast?

Bel voor meer informatie met het Behandelcentrum van La Providence, telefoonnummer 077-3555656. Je motivatiebrief en cv kun je mailen aan PO@laprovidence.nl of sturen naar La Providence, t.a.v. Afdeling P&O, Ursulinenweide 5, 5971 ED Grubbenvorst.

 

Stichting ‘La Providence’ is een zelfstandig zorgcentrum in Grubbenvorst, Noord-Limburg. La Providence biedt cliënten, op grond van een zorgindicatie, huisvesting, verzorging, verpleging, huishoudelijke hulp, activiteiten, begeleiding en/of behandeling. Onze betrokken medewerkers, die zich in kunnen leven in de cliënt en diens familie, geven aandacht en warme liefdevolle zorg. Het leefplezier van de cliënt is daarbij leidend, niet het medisch model. We ondersteunen zoveel mogelijk de eigen identiteit, zelfstandigheid, normen en waarden en cultuur van onze cliënten en proberen hen onderdeel uit te laten maken van de maatschappij. We ontzorgen onze bewoners op het gebied van proces (regelen) en inhoud (zorg).

Onze zorg- en dienstverlening is gebaseerd op de vier hoofdpijlers: Wonen | Thuis | Behandeling | Advies.

 

Kom jij onze teams versterken?

We heten je alvast van harte welkom!