De Zorggroep zoekt een

Fysiotherapeut

Dienstverband

0 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Enthousiaste fysiotherapeut met hart voor de ouderenzorg? Zelfstandig aan de slag in een multidisciplinair team waarbij je op verschillende locaties mag werken? Grijp dan nu je kans!
Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen de sector Expertise, waar alle artsen, (fysio)therapeuten, psychologen, geestelijke verzorgers en maatschappelijk werken binnen een multidisciplinaire setting. Als medewerker van de sector ondersteun je de kwetsbare geriatrische cliënt om maximale regie te houden over het eigen leven. Je doet dit middels hoogwaardige multidisciplinaire zorg, begeleiding, behandeling en preventie te leveren en te organiseren, zowel binnen sector Expertise alsook in het extramurale netwerk van verpleegkundigen, huisartsen, ziekenhuisprofessionals, mantelzorg, het sociale netwerk en andere betrokkenen bij de cliënt.
Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Het maximale salaris voor een Fysiotherapeut is: €4.426,10 (FWG55) bij een gemiddelde werkweek van 36 uur en er wordt in de eerste instantie een contract geboden voor een jaar met een gemiddelde werkweek van minimaal 24 uur in de regio Venlo (exacte uren in overleg).
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten en bewoners van De Zorggroep is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Fysiotherapeut?
Een enthousiaste en zelfstandige fysiotherapeut die het leuk vindt om in multidisciplinaire teams te werken! Omdat je zowel intramurale als extramurale cliënten behandelt ben je flexibel inzetbaar op diverse locaties binnen het werkgebied van De Zorggroep en kun je overal de samenwerking opzoeken met verzorgenden en andere disciplines. Je voelt je verantwoordelijk voor cliënten en collega's en vanuit je ondernemende kwaliteiten neem je waar nodig initiatief. Je bent een ervaren fysiotherapeut en hebt ook al ervaring in de ouderenzorg.
Verder belangrijk:
  • Je beschikt over een diploma hbo-fysiotherapie
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs en eigen auto
  • Je bent BIG-geregistreerd en staat ingeschreven bij het centraal kwaliteitsregister
Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.
Enthousiast geworden?
Kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur ons je cv en motivatie via de "solliciteren"-knop, we leren je graag kennen! Eerst nog een paar vragen? Neem dan contact op met Sharon Lubbers, recruitment adviseur, via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).