Zuyderland zoekt een

Fysiotherapeut 32 uur per week (tijdelijk t.e.m. 31-12-2022)

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt Susteren

Werkvelden

Ouderenzorg

In verband met een zwangerschapsvervanging is Zuyderland Zorgcentra op zoek naar een fysiotherapeut met een hart voor ouderenzorg. Heb je affiniteit met het werken in de verpleeghuiszorg en ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ook in 2022 zijn we met 10.500 Zuyderlanders bezig om onszelf te verbeteren om zo de patiënt, bewoner en cliënt de beste zorg te kunnen bieden. Met aandacht, oprechte belangstelling en professionaliteit. Bij de behandeldienst van de divisie Care, met 15 zorgcentra en 2 hospices in de regio van Beek tot Echt, werken ruim 100 bevlogen en betrokken medewerkers elke dag samen ten behoeve van de aan ons toevertrouwde bewoners en cliënten. Zo willen we onze missie volbrengen: ‘De beste zorg zo thuis als mogelijk’.

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut onderzoek en observeer je de patiënt om bij te dragen tot diens welzijn en zelfredzaamheid. Je stelt een fysiotherapeutisch behandelplan op in samenspraak met de patiënt, familie en het multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van onderzoek- en behandelgegevens en bespreekt deze tijdens het multidisciplinaire overleg. In overleg met collega’s stel je protocollen op rond de fysiotherapeutische zorg en volg je de implementatie hiervan op. Daarnaast deel je je kennis en vaardigheden met een team van verpleegkundigen, (para)medici en andere hulpverleners. De werkzaamheden vinden zowel intramuraal als extramuraal plaats.

Nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied vertaal je naar de praktijk om verbeteringen te realiseren. Je neemt deel aan netwerken, projecten en werkgroepen binnen jouw specialisatie. Tot slot zorg je ook voor een goede administratieve opvolging en onderhoud je contact met (mede-) behandelaars en externe instanties.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma HBO Fysiotherapie.
  • Je bent BIG-geregistreerd en CKR-geregistreerd.
  • Je hebt allround interesse in de gerontofysiotherapie. Je hebt kennis van dementiesyndromen en probleemgedrag bij cliënten en kan teams hierin begeleiden.
  • Je levert graag een positieve en kwalitatieve bijdrage aan het team, bent leergierig en gaat met zorg en empathie te werk. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om met alle partijen binnen en buiten de organisatie samen te werken.

Wat bieden wij? 

  • Een tijdelijk dienstverband o.w.v. zwangerschapsvervanging van 25-07-2022 t.e.m. 31-12-2022.
  • De arbeidsduur bedraagt 32 uur per week, werkdagen in afstemming met teamleden.
  • De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 55 volgens CAO ziekenhuizen (minimaal 3.115 euro bruto en maximaal 4.391 euro bruto per maand op basis van 36 uur)
  • Reiskostenvergoeding, jaarlijks vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder korting via de collectieve zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd.

Interesse?

Inlichtingen zijn telefonisch in te winnen bij Henry Dols, unitmanager behandeldienst, via telefoonnummer 06-23251363.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1021/fysiotherapeut-32-uur-per-week