Maastricht UMC+ zoekt een

Fysiotherapeut

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut ken je als geen ander het belang van goed bewegen. Tijdens een ziekenhuisopname is het bewegen van groot belang om het herstel van de patiënt te bevorderen en complicaties te voorkomen. Het behandelen van patiënten in de kliniek is dan ook het grootste onderdeel van onze werkzaamheden.

Als afdeling zijn wij werkzaam voor verschillende clusters binnen het MUMC. Momenteel zijn wij op zoek naar een collega die tijdelijk, met name het cluster ‘Hersenzenuw Zorg’ en ‘Kritieke Zorg’ kan komen versterken.

Wat vragen wij van jou?
De collega die wij zoeken is een enthousiaste teamspeler, die stressbestendig is en plezier heeft in het werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je beschikt over kwaliteiten op het gebied van zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd werken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, klantvriendelijkheid en behulpzaamheid.

Wij zoeken een BIG-geregistreerde fysiotherapeut:
  • die houdt van ‘aanpakken’,
  • met goede communicatieve vaardigheden, interdisciplinair samenwerkingsvermogen en tevens een zelfstandige werkaanpak;
  • met enthousiasme, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid;
  • met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • met praktijkervaring met klinische patiënten (dit is een pré).

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving er uit?
De expertise eenheid Transmurale en Paramedische Zorg (TPZ) , waaronder de afdeling fysiotherapie valt, speelt een belangrijke rol in het MUMC+ en in de regio.
Onze visie luidt:

‘Samen met zorgpartners faciliteren en stimuleren wij persoonsgerichte zorg in de keten;
Thuis als het kan, elders als het moet. Hierbij bieden wij de patiënt en diens naaste omgeving de mogelijkheid om, met de gevolgen van ziekten, optimaal het eigen leven te kunnen leven’

De academische afdeling Fysiotherapie is een afdeling waar meer dan 30 fysiotherapeuten werkzaam zijn. Op onderzoeksgebied werken er op dit moment naast een hoogleraar klinische fysiotherapie vier gepromoveerde fysiotherapeuten/bewegingswetenschappers en lopen er promotietrajecten in de richting van de onderzoekspeerpunten: orthopedie en cardiologie.
Een groot aantal van de klinisch werkende fysiotherapeuten heeft een specialisatie, zoals neurorevalidatie, geriatrie, kinderfysiotherapie en manuele therapie maar blijft op alle afdelingen breed inzetbaar. De afdeling is verdeeld in 7 clusters, die vernoemd zijn naar de diverse zorgcentra binnen het MUMC+. Het betreft de clusters: Kritieke Zorg, Kind Zorg, Oncologische Zorg, Chronisch Zieken Zorg, Hart en Vaten Zorg, Hersenzenuw Zorg en Bewegen Zorg. De meeste fysiotherapeuten zijn werkzaam voor twee clusters. Ten aanzien van onze poliklinische inzet werken we met een gesloten polikliniek waar alleen specifieke diagnosegroepen behandeld worden (hart- longfalenrevalidatie, oncologische revalidatie, handen- en knie- polikliniek en interne re-integratie).

Ons team is enthousiast, energiek en je komt in een warm bad terecht. Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop!

Arbeidsovereenkomst
Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst in de periode van 17 juni 2024 tot en met 31 december 2024 voor gemiddeld 36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en fitnessabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.

Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 5.069,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 9M van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.