Land van Horne zoekt een

Fysiotherapeut

Dienstverband

20 tot 24 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Dienst Behandeling

De Stichting Land van Horne is een organisatie die zich richt op zorg, wonen en welzijn. Wij bieden (thuis)zorg en diensten in de gemeenten Weert, Nederweert, Cranendonck, Someren en Leudal. Door het brede dienstpakket en de spreiding van de vele locaties in de regio kunnen wij optimaal voldoen aan de zorgwensen. Thuis, of dicht bij huis.

De Dienst Behandeling bestaat uit paramedici, psychologen en medici. Zij werken binnen de diverse zorgcentra, de revalidatie afdeling, dagbehandeling van Land van Horne en in de eerste lijn. 

Wij zijn op zoek naar een collega die ons team komt versterken als

Fysiotherapeut

20-24 uur gemiddeld per week

 

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn we voor de periode van (medio) mei tot november op zoek naar een nieuwe collega!

Dienst behandeling
De Dienst Behandeling bestaat uit paramedici, psychologen en medici. Zij werken binnen de diverse zorgcentra, de revalidatie afdeling, dagbehandeling van Land van Horne en in de eerste lijn.

Je functie
Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten op het gebied van de fysiotherapie. Je stelt fysiotherapeutische behandelplannen op. Je informeert en adviseert op het gebied van fysiotherapie, voert hulpmiddelenbeleid en legt onderzoek en behandelgegevens vast. Je bent mogelijk werkzaam op meerdere locaties binnen Stichting Land van Horne bijv. op de longstay (zowel somatiek als PG) revalidatie alsook in de eerste lijn..

Wat wij vragen
Je bent in het bezit van het diploma fysiotherapie op HBO-niveau, BIG geregistreerd en je hebt ervaring en affiniteit met (psycho)geriatrie. Ingeschreven in het kwaliteitsregister (of keurmerk fysiotherapie) en  ervaring in zowel intramurale als extramurale setting is een pré. Ook nodigen we kandidaten die net zijn afgestudeerd van harte uit om te solliciteren. Je bent een teamplayer, je bent hulpvaardig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Uitdagingen ga je niet uit de weg en je bent in staat nieuwe ideeën te ontwikkelen en mee te denken. Je bent flexibel, gemotiveerd, kwaliteitsgericht, positief ingesteld en in het bezit van een rijbewijs en eigen auto/eigen vervoer.

Wat wij je bieden
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg.  Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden tot november 2020. Het salaris is ingedeeld in functiegroep 55 volgens het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaar­den zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilona Tulmans, teamcoördinator Dienst Behandeling via T: 088 987 86 81.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 11 maart 2020.