Land van Horne zoekt een

Fysiotherapeut GRZ

Dienstverband

22 - 26

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor de periode van 1 november tor 1 maart 2023 zijn we op zoek naar een collega fysiotherapeut! 

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van onze cliënten op het gebied van de fysiotherapie. Je stelt daarbij fysiotherapeutische behandelplannen op, informeert en adviseert binnen jouw werkgebied, voert hulpmiddelenbeleid en legt onderzoek en behandelgegevens vast. Je zult voornamelijk werkzaam zijn op de geriatrische revalidatie van Land van Horne.

Je team bestaat uit 5 fysiotherapeuten en 1 beweegagoog en betreft een collegiaal, professioneel en gezellig team van professionals. Onze geriatrische revalidatiezorg is verder verweven met een enthousiast team van behandelaren en twee specialisten ouderengeneeskunde. Deze groep behandelaren werken met passie aan de doelstellingen van de cliënten binnen de GRZ. Ze werken aan de missie van Land van Horne, ‘Jezelf zijn, jezelf blijven’ door mensen echt te zien, begrijpen en steunen. 

 

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van het diploma fysiotherapie op HBO-niveau en je bent B.I.G. geregistreerd. Ben jij Geriatriefysiotherapeut? Dan is dat een pré! 
    Je hebt ervaring en affiniteit met (psycho)geriatrie 
  • je hebt eventueel al wat ervaring in de GRZ
  • je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister (of keurmerk fysiotherapie) 
  • je bent beschikbaar om ongeveer 1x per maand werkzaam te zijn in de weekenden van 9.00 tot 12.00 uur


Wij zoeken een collegiale teamplayer die hulpvaardig is en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent planvaardig, flexibel en in staat om overzicht te bewaren en snel te schakelen. Uitdagingen ga je niet uit de weg en je bent in staat nieuwe ideeën te ontwikkelen en mee te denken. Je bent flexibel, gemotiveerd, kwaliteitsgericht en positief ingesteld.

Wat wij je bieden
Je komt bij ons terecht in een inspirerende werkomgeving binnen een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. Je salaris is ingedeeld in functiegroep 55 volgens het FWG 3.0-systeem (min. € 3.084,18 en max. 4.426,10 bruto per maand op basis van 36 uur). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg en je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Interesse?
Heb je interesse om ons team te versterken in deze mooie functie in de zorg? Solliciteer dan direct via onze 'solliciteer direct' button. reageren kan t/m 28 augustus en daarna ontvang je z.s.m. een reactrie van ons. 
Heb je nog vragen? Neem dan even contact opnemen met Eline van Opstal (maandag, dinsdag en donderdag) of Ilona Tulmans (dinsdag tot en met vrijdag) op T. 088-987 8211 of T. 088-987 8681.