Cicero Zorggroep zoekt een

Fysiotherapeuten (vakantievervanging)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Fysiotherapeuten (vakantievervanging 3x 36 uur per week)
Gaat je hart sneller kloppen van het werken met ouderen? Ben je in bezit van een hbo-diploma fysiotherapie en ben je tijdens de vakantieperiode op zoek naar een uitdaging waarbij je ervaring kan opdoen binnen de intramurale zorg, extramurale zorg of geriatrische revalidatie en herstelzorg? Zoek dan niet verder en solliciteer snel!

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige rol als fysiotherapeut is het jouw taak om onze cliënten te onderzoeken, behandelen en begeleiden op het gebied van fysiotherapeutische zorgverlening. Dit doe je door samen met de specialist ouderengeneeskunde en de multidisciplinaire teams een persoonlijk behandelplan op te stellen waarbij diverse therapievarianten worden toegepast.

Het is jouw doel om samen met je team ervoor te zorgen dat kwetsbare ouderen de ondersteuning krijgen om (veilig) te wonen met een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Doordat jij onze cliënt centraal stelt en elke cliënt voor jou uniek is, kunnen onze cliënten rekenen op jouw persoonlijke zorg en aandacht.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie.
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden bij het uitoefenen van fysiotherapeutische werkzaamheden.
 • Je beschikt over het vermogen tot motiveren en stimuleren zodat cliënten leren om te gaan met verschillende weerstanden.
 • Je gaat proactief en vooruitstrevend te werk.
 • Je staat ingeschreven in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapie (CKR).

Wat bieden wij jou?
Omdat het gaat om vervanging voor de zomervakanties bieden we de functie aan voor de volgende periodes:

 • 1fte voor maandag 15 juni 2020 t/m vrijdag 18 september 2020.
 • 1fte voor maandag 29 juni 2020 t/m vrijdag 6 augustus 2020.  
 • 1fte voor maandag 29 juni 2020 t/m vrijdag 11 september 2020.
  De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 55 (minimaal € 2.533,15 bruto per maand en maximaal € 4.021,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en originele relevante diploma’s worden gecontroleerd.
   

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je hiervoor terecht bij Anne Kremer, manager behandeling transmurale zorg, M 06 30 90 08 12.

Of gewoon meteen solliciteren?
Open onderstaande link:

https://tinyurl.com/rferbc4

En vul het sollicitatieformulier vóór maandag 6 april 2020 in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.