Sevagram zoekt een

Gasterie assistent keuken locatie Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie assistent keuken locatie Oosterbeemd in Valkenburg
Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze locatie Oosterbeemd aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als gasterie assistent keuken kom je te werken binnen locatie Oosterbeemd in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met een somatische zorgvraag. Onze gezellige gasterie is een interne horecagelegenheid voor onze ouderen, hun familie en vrienden.

Jouw baan als gasterie assistent keuken binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Draai jij je hand niet om voor schoonmaak- en afwaswerkzaamheden? Heb jij kennis van de HACCP-richtlijnen? Kun je als geen ander portioneren? En ben jij in het bezit van een niveau 2 diploma? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst in de keuken. Gasterie assistent keuken in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met onze kok en gastvrouw of gastheer.

Welk salaris verdien je als gasterie assistent keuken bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In de functie van gasterie assistent keuken ontvang jij een salaris van maximaal €16,41 bruto per uur conform FWG 20, cao VVT.
  • Een structurele baan voor tussen de 18 - 24 uur per week voor in eerste instantie een jaar met mogelijkheden voor vast;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
  • … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren! Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Martijn Hellemons (06-20522994), facilitair leidinggevende, je graag te woord!
Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.