Sevagram zoekt een

Gasterie assistent keuken – regio Heuvelland

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie assistent keuken – regio Heuvelland (Hulsberg, Valkenburg, Vaals en Gulpen)
Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze regio Heuvelland aan de slag te gaan?

Op welke locaties in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als gasterie assistent keuken kom je te werken binnen verschillende locaties in de regio Heuvelland, dit kan zijn locatie Panhuys, Oosterbeemd, Valkenheim, Dr. Ackenshuis of Langedael. Op elke locatie is een gezellige gasterie (interne horecagelegenheid) voor onze ouderen, hun familie en vrienden.

Jouw baan als gasterie assistent keuken binnen de regio Heuvelland
Draai jij je hand niet om voor schoonmaak- en afwaswerkzaamheden? Heb jij kennis van de HACCP-richtlijnen? Kun je als geen ander portioneren? En ben jij in het bezit van een niveau 2 diploma? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst in de keuken. Gasterie assistent keuken in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met onze kok en gastvrouw of gastheer.

Welk salaris verdien je als gasterie assistent keuken bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In de functie van gasterie assistent keuken ontvang jij een salaris van maximaal €16,41 bruto per uur conform FWG 20, cao VVT.
    • Een structurele baan voor tussen maximaal 36 uur per week voor in eerste instantie een jaar met mogelijkheden voor vast;
    • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
    • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
    • … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature voor regio Heuvelland?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Joyce van Oppen(06 30 14 38 77), facilitair leidinggevende, je graag te woord!

Gesprekken vinden plaats op donderdag 8 juni tussen 10:00 – 13:00 uur (locatie dr. Ackenshuis), vrijdag 9 juni tussen 13:00 – 16:00 uur (locatie Dr. Ackenshuis) en op maandag 12 juni tussen 12:00 – 14:00 uur (locatie Langedael). Reserveer een van deze data alvast in je agenda! (Na sluitingsdatum zal er een terugkoppeling worden gegeven over wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek)

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.