Sevagram zoekt een

Gasterie assistent keuken - zorglocatie Tobias in Heerlen

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie assistent keuken op locatie Tobias in Heerlen
Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze locatie Tobias aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als gasterie assistent keuken kom je te werken binnen locatie Tobias in Heerlen in Bekkerveld/ Aarveld. Een zorgcentrum voor bewoners met dementie. Onze gezellige gasterie is een interne horecagelegenheid voor onze ouderen, hun familie en vrienden.

Jouw baan als gasterie assistent keuken binnen Tobias in Heerlen
Draai jij je hand niet om voor schoonmaak- en afwaswerkzaamheden? Heb jij kennis van de HACCP-richtlijnen? Kun je als geen ander portioneren? En ben jij in het bezit van een niveau 2 diploma? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst in de keuken. Gasterie assistent keuken in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met onze kok en gastvrouw of gastheer.

Verder werk je in deze functie zowel door de week als twee weekenden per maand. De werktijden zijn van 13:00 uur tot 19:00 of 20:00 uur.

Let op: de vaste standplaats is locatie Tobias, maar je wordt ook ingezet op een andere locatie in Heerlen.

Welk salaris verdien je als gasterie assistent keuken bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In de functie van gasterie assistent keuken ontvang jij een salaris van maximaal €17,71 bruto per uur conform FWG 20, cao VVT.
  • Een structurele baan voor 20 uur per week, met mogelijkheden bij goed functioneren voor een vast dienstverband;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;

Wil jij solliciteren op deze vacature bij locatie Tobias in Heerlen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Mandy de Wit (06 43 57 23 69), facilitair leidinggevende, je graag te woord!

Na sluitingsdatum (05-05-2024) zal er een terugkoppeling volgen over wie wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.