Sevagram zoekt een

Gasterie medewerker bij Fonterhof in Berg en Terblijt

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie medewerker bij Fonterhof in Berg en Terblijt
Tover jij een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Gastvrijheid, huiselijkheid en een warm welkom, dat is wat wij willen uitstralen als team én als gasterie. Wil jij je, wellicht naast jou studie, gaan inzetten voor het geluk en welzijn van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga jij aan de slag?
Jij gaat aan de slag op de locatie Fonterhof. Dit is een kleinschalig zorgcentrum gelegen in een prachtig heuvelrijke omgeving. Onze gezellige gasterie is een interne horecagelegenheid voor onze ouderen, hun familie en vrienden. Heel af en toe komt er ook iemand uit de buurt gezellig langs voor een hapje en een drankje.

Jouw baan als Gasterie medewerker binnen Fonterhof in Berg en Terblijt?
Als Gasterie medewerker ben jij er voor bewoners, hun familie en vrienden tijdens de eetmomenten. Met jouw vriendelijke, sociale en open houding voelen de bezoekers van de gasterie zich welkom. Verder ben jij bereid om jouw kennis te vergroten wat betreft de HACCP-richtlijnen en beschik je over een zelfstandige werkhouding.

Welk salaris verdien jij als Gasterie medewerker bij Sevagram?
Binnen Fonterhof bieden wij jou een fijne werkplek waar je écht van betekenis kunt zijn voor onze bewoners. Verder bieden wij jou een mooi salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT 2022:
  • Een mooi salaris volgens FWG 25 van €2.077,40 - €2.638,80 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Een structurele baan van 12 tot 14 uur;
  • Toeslagen wanneer je op zaterdag en/of zondag werkt;
  • Interessante extra's zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer!Wat breng je mee? 
Een gastvrije en vriendelijke houding is super belangrijk! Verder is het fijn als …

  • Je al wat ervaring in de horeca hebt opgedaan, maar een absolute voorwaarde is dit niet;
  • Je weet wat zelfstandig werken inhoudt;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en straalt dit ook uit;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO niv. 2, of een gelijkwaardig diploma.
Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram?

Word jij onze nieuwe collega waarmee we het nieuwe jaar goed kunnen beginnen? Solliciteer kan tot en met 20 november! Solliciteren doe je makkelijk via onze sollicitatiebutton of door een WhatsAppbericht te sturen naar Amy Moors op 06 18 50 96 86.

Wil je eerst nog meer weten? Neem dan gerust contact op met Stephanie Franssen, coördinator facilitair (06 28 49 58 74).

Let op : na de sluitingsdatum evalueren we alle sollicitanten, en komen we zo snel mogelijk bij jou terug.
  • Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure.