Sevagram zoekt een

Gasterie medewerker bij Oosterbeemd in Valkenburg

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie medewerker bij Oosterbeemd in Valkenburg
Tover jij een glimlach op het gezicht van onze bewoners? Gastvrijheid, huiselijkheid en een warm welkom, dat is wat wij willen uitstralen als team én als gasterie. Wil jij je, wellicht naast jou studie, gaan inzetten voor het geluk en welzijn van onze bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga jij aan de slag?
Als gasterie medewerker restaurant kom je te werken binnen locatie Oosterbeemd in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met een somatische zorgvraag. Onze gezellige gasterie is een interne horecagelegenheid voor onze ouderen, hun familie en vrienden.

Jouw baan als Gasterie medewerker binnen Oosterbeemd
Als Gasterie medewerker ben jij er voor bewoners, hun familie en vrienden tijdens de eetmomenten. Met jouw vriendelijke, sociale en open houding voelen de bezoekers van de gasterie zich welkom. Verder ben jij bereid om jouw kennis te vergroten wat betreft de HACCP-richtlijnen en beschik je over een zelfstandige werkhouding.

Welk salaris verdien jij als Gasterie medewerker bij Sevagram?
Binnen oosterbeemd bieden wij jou een fijne werkplek waar je écht van betekenis kunt zijn voor onze bewoners. Verder bieden wij jou een mooi salaris met fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT 2022 - 2023:
  • Een mooi salaris volgens FWG 25 van €2.077,40 - €2.638,80 en vanaf maart €2139,72 - €2717,96 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur;
  • Een structurele baan van 16 uur;
  • Je werkt wisselende diensten en ontvangt toeslagen wanneer je op zaterdag en/of zondag werkt;
  • Interessante extra's zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer!
Wat breng je mee?
Een gastvrije en vriendelijke houding is super belangrijk! Verder is het fijn als …
  • Je al wat ervaring in de horeca hebt opgedaan, maar een absolute voorwaarde is dit niet;
  • Je weet wat zelfstandig werken inhoudt;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en straalt dit ook uit;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO niv. 2, of een gelijkwaardig diploma.
Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Simone Hendrix, teammanager facilitair, je graag te woord! (0683241243)

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld