Sevagram zoekt een

Gasterie medewerker keuken (keuken assistent) locatie Oosterbeemd – ook geschikt als bijbaan!

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie medewerker keuken Locatie Oosterbeemd
Heb jij een passie voor werken in de keuken? Ben jij een aanpakker met een “gewoon doen” mentaliteit? Dan zit je in ons keukenteam goed! Grijp jij deze kans aan om binnen onze locatie Oosterbeemd aan de slag te gaan?

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als gasterie medewerker keuken ga je aan de slag binnen locatie Oosterbeemd voor bewoners met beginnende dementie evenals voor bewoners met (intensieve) lichamelijke zorg. De bewoners hebben aandacht, zorg en ondersteuning nodig in een veilige omgeving. Dagelijks zorgen onze medewerkers ervoor om deze ondersteuning zo persoonlijk mogelijk te maken en oprecht nieuwsgierig te zijn in de ander met respect voor zijn of haar levensverhaal.

Jouw baan als gasterie medewerker keuken binnen locatie Oosterbeemd in Valkenburg
Draai jij je hand niet om voor schoonmaak- en afwaswerkzaamheden? Lijkt het je leuk om onze bewoners te voorzien van hun dagelijkse maaltijden door deze te transporteren van en naar de afdelingen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe aanwinst in de keuken. Gasterie medewerker keuken in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Je werkt samen met onze kok en gastvrouw of gastheer.

Welk salaris verdien je als gasterie medewerker keuken bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In de functie van gasterie medewerker keuken ontvang jij een salaris van maximaal €15,44 bruto per uur conform FWG 15, cao VVT;
  • Een structurele baan voor 8 tot 24 uur per week voor in eerste instantie een jaar met mogelijkheden voor vast;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;
  • … en natuurlijk een gemotiveerd team waar je veel van kunt leren!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij onze locatie Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Martijn Hellemons, leidinggevende facilitair, je graag te woord! (06-20522994)

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld