Sevagram zoekt een

Gasterie medewerker Restaurant Heerlen Zuid

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Gasterie medewerker Restaurant Heerlen Zuid
Ben je klantvriendelijk en heb je dienstverlening hoog in het vaandel staan? Dan ben je als gasterie medewerker restaurant bij ons op de juiste plek!

Sevagram is voor de locatie Plataan (Heerlen) op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de ouderenzorg in de functie van gasterie medewerker restaurant (16-18 uur).

Wat ga je in deze uitdagende functie doen?
Werken als gasterie medewerker in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Als geboren gasterie medewerker haal je alles uit de kast om onze gasten (veelal cliënten en mensen uit hun directe omgeving) het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Dat doe je niet alleen met woorden; je straalt het tevens uit. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Onze cliënten en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats.

Dit breng je mee:
 • Stevige basiskennis op vmbo-niveau;
 • Opleiding consumptieve technieken (vakkenpakket warenkennis, menuleer, kennis van apparatuur, basisvaardigheden praktijk en theorie keuken);
 • Wij vinden het geweldig als je beschikt over enige horeca ervaring, maar een absolute voorwaarde is dat niet;
 • Je bent gastvrij en bent in het bezit van een zelfstandige werkhouding;
 • Je bent kwaliteitsgericht, stelt hoge eisen aan kwaliteit en weet deze te waarborgen;
 • Je weet wat HACCP-richtlijnen zijn en hoe je daarmee om moet gaan;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten gelegen tussen 08:00-20:00.

Wat kunnen wij jou bieden?
 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband van 16-18 uur per week voor in eerste instantie 7 maanden met mogelijkheden voor vast;
 • Salaris conform FWG 25, cao VVT (maximaal €2638,80 op basis van 36 uur);
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Interessante extra’s zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!
Wil jij als gasterie medewerker restaurant hét verschil maken voor onze cliënten en collega’s op de locatie Plataan in Heerlen? Dan heten we jou van harte welkom in ons team!

Wil jij solliciteren voor deze functie als gasterie medewerker restaurant? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Petra Noben of Jenny Baggen, Facilitair Leidinggevenden, vertellen je graag meer!

Tot snel!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.