LEVANTOgroep zoekt een

Gastheer-Gastvrouw Heugem-Belfort

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Gastheer/Gastvrouw

Uren 24 -28 uur per week

REGIO MAASTRICHT, locatie Heugem en Belfort (Peymeesterdreef).

LEVANTOgroep is voor 2 locaties in Maastricht op zoek naar een Gastheer/Gastvrouw.

Je levert een bijdrage in het welzijn van de cliënten en de dagactiviteit door zorg te dragen voor een prettige woonsfeer. Dit doe je door in te spelen op sociaal contact en gezelligheid. Daarnaast ben je aanwezig voor het ontvangen van externen, maar ondersteun je ook in huishoudelijke werkzaamheden en overige werkzaamheden, waarbij het verhogen en/of behouden van de zelfredzaamheid van cliënt altijd het uitgangspunt moet zijn.

De locatie is gelegen in Heugem te Maastricht, vlak bij de Maas. De studio's zijn geen van allen gelijkvloers, maar bereikbaar met een lift en trap. Locatie Heugem is een beschermde woonvorm (leeftijd tussen jongvolwassenen en volwassenen) met een psychiatrische kwetsbaarheid. Samen met de bewoners werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven, waarbij we waar nodig ondersteunen.

Locatie Peymeesterdreef is een beschermde woonvorm waar ruimte is voor 24 bewoners met een psychiatrische kwetsbaarheid, gelegen in de wijk Belfort van Maastricht. Samen met de bewoners werken we toe naar een zo zelfstandig mogelijk leven, waarbij we waar nodig ondersteunen. Begeleiding is op afgesproken tijden aanwezig en 24u per dag oproepbaar.

Waar ga jij mee aan de slag?
 • Een bijdrage leveren aan activiteiten in de groep;

 • Bijdragen aan een prettige (woon)sfeer door in te spelen op sociaal contact;

 • Aanwezig zijn voor contact en cliënten te woord staan, waarbij je zo nodig verder kunt verwijzen naar de woonondersteuner of persoonlijk begeleider;

 • Zorgdragen voor/aanwezig zijn bij maaltijden;

 • Deelnemen aan keuken werkzaamheden en zorgdragen voor bijbehorend bestellingen;

 • Deelnemen aan, dan wel zorg dragen voor huishoudelijke werkzaamheden;

 • Het uitvoeren van voorkomende lichte administratieve werkzaamheden.

Wat hebben wij van jou nodig?
 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 2) of hebt aantoonbaar LBO werk- en denkniveau;

 • Je beschikt over een goede dosis levenservaring;

 • Je staat naast jongeren en begrijpt hun taal en leefwereld;

 • Je beschikte over een respectvolle benadering en maakt makkelijke contact, waarbij je goed kunt omgaan met weerstanden in contact;

 • Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goed aanwezige automatiseringskennis;

 • Je kunt goed in teamverband werken en zorgt voor overdracht aan collega's.

Wat biedt LEVANTOgroepjou?

Deze vacature betreft een functie voor de duur van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 25 (minimaal € 1.906, - en maximaal € 2.600-), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist) en een goede pensioenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteren kan via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/250481

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Teammanager Johan Dreesen (06-52785492) locatie Belfort en/of afdelingscoördinator Isaura Rosier (0621322036) locatie Heugem of aan HR (088-7077600). Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.