Sevagram zoekt een

Gastvrouw locatie de Hollehof

Dienstverband

0 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
-
Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen? Sevagram is voor locatie Hollehof op zoek naar nieuwe collega’s met passie.
Wij zoeken een: Medewerker Gasterie (gastvrouw/heer) voor 20 uur per week.

Gasterie medewerker locatie de Hollehof
Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Jij houdt ervan. Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen!
Werken als gasteriemedewerker in onze ‘Gasterie’ betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt en waar iedereen zijn verantwoordelijkheden kent. Als geboren gasteriemedewerker haal je alles uit de kast om onze gasten (veelal bewoners en mensen uit hun directe omgeving) het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Dat doe je niet alleen met woorden; je straalt het tevens uit. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats.

Zo maak jij het verschil!
Als gasteriemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling en beschik je over de nodige sociale vaardigheden en tact. Je doet je best om op een ontspannen manier aan de weet te komen wat iemand graag eet (en wat liever niet).
Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:
 • Stevige basiskennis op mbo niveau 2;
 • Opleiding consumptieve technieken (vakkenpakket warenkennis, menuleer, kennis van apparatuur, basisvaardigheden praktijk en theorie keuken) is een pré;
 • Wij vinden het geweldig als je beschikt over enige horeca ervaring, maar een absolute voorwaarde is dat niet;
 • Je weet wat HACCP-richtlijnen zijn en hoe je daarmee om moet gaan;
 • Je bent gastvrij en bent in het bezit van een zelfstandige werkhouding;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten (ook avond, weekend en feestdagen).

Zo maken wij het verschil!
 • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
 • Parttime dienstverband voor 20 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform FWG 25, cao VVT;
 • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Interessante extra’s zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij de Hollehof in Heerlen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button om je sollicitatie achter te laten. Bij vragen staat Nicole Gense (06 18 65 62 92 bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdag), facilitair leidinggevende, je graag te woord!

Onderdeel van de indiensttreding is dat je een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. Het recruitment team werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.