Stichting De Keerderberg zoekt een

Gastvrouw of Gastheer

Dienstverband

20

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Cadier en Keer

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij het zonnetje in het leven van onze bewoners?

Als je ervan geniet om ouderen lekker in de watten te leggen, dan zit je bij Stichting De Keerderberg goed. In dit kleinschalige woonzorgcentrum bovenop de berg in Cadier en Keer krijg je de tijd om er écht voor de mensen te zijn. We hebben nog plek voor nieuwe:

Gastvrouw of gastheer
20 uur per week, ook ’s avonds en in het weekend
Inschaling conform CAO VVT schaal 20

Je komt terecht op een kleine afdeling met ongeveer 10 bewoners. Jij zorgt ervoor dat ze hier op een prettige manier kunnen wonen. Je houdt de gezellige woonkeuken netjes en schoon, maakt de bedden op, dekt de tafel voor de maaltijden, serveert tussendoor een kop koffie of thee, mét een koekje en een praatje.

Er is genoeg ruimte in je planning om leuke dingen te doen met onze bewoners. Je maakt bijvoorbeeld een wandelingetje met ze, doet een spelletje, bakt samen een appeltaart of een grote ketel ouderwets lekkere soep. Zo breng je wat warmte in het leven van onze bewoners.

Ook hun familieleden voelen zich dankzij jouw gastvrijheid thuis op de afdeling. Je collega’s in de zorg zijn ook blij met je, want je ondersteunt ze zodat zij hun werk goed kunnen doen.

Je herkent je in dit profiel:

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg. Ervaring als Zorghulp is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Ervaring in de horeca of hospitalitybranche is ook goed.
  • Je stelt je professioneel op en neemt je verantwoordelijkheid in het zorgorganiserend team waarin je werkt.
  • Je bent flexibel en klantgericht; een echte aanpakker.
  • Je denkt mee in onze veranderende organisatie.
  • Je bent een teamplayer die gewend is met feedback om te gaan.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Chantal Hendrix; coördinator gastvrouwen/gastheren: 043-855 2530. Je motivatiebrief en CV kun je mailen naar chantal.hendrix@dekeerderberg.nl

Pluspunten van De Keerderberg:

+ Het kleinschalige karakter; er wonen in totaal maar 30 mensen bij ons
+ De werkdruk is lang niet zo hoog als in andere woonzorgcentra
+ Daardoor heb je echt de tijd om er voor onze bewoners te zijn