SGL zoekt een

Gedragsdeskundige (28-32 uren)

Dienstverband

28 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
SGL is dé expert is op het gebied van Niet Aangeboren Hersenletsel in de chronische fase. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen zijn wij opzoek naar een gedragsdeskundige ter aanvulling en versterking van ons team.

Je werk
Als gedragsdeskundige heb je contact met cliënten en teams waarbij je op zoek gaat naar de oorsprong van het (onbegrepen) gedrag. Op basis hiervan stel je een begeleidingsadvies op en voer je behandelingen uit onder supervisie van een regiebehandelaar. Hiernaast geef je advies en ondersteuning aan medewerkers en teams in het primaire proces zodat de begeleiding en opvolging van behandeling een samenspel tussen alle relevante betrokkenen wordt.
Verder geldt dat je:
  • Niet terugdeinst voor de complexer wordende doelgroep waarbij je onder andere te maken krijgt met psychiatrie/verslavingsproblematiek (NAH+)
  • Een bijdrage levert aan het trainen van zorgmedewerkers tot professionals NAH

Het team consultatie & behandeling
Kom je ons team versterken, dan kom je terecht in een team vol deskundigheid. Je krijgt bevlogen collega’s die samen een stabiel team vormen met verschillende achtergronden: logopedie, fysiotherapie, ergotherapie, bewegingsagogie, psychomotore therapie, seksueel consulent en 6 gedragsdeskundigen. Daarnaast zoek je steeds afstemming met de regiebehandelaars: gz-psycholoog, specialist ouderengeneeskunde en waar nodig met de orthopedagoog generalist. Hoewel er solistisch en zelfstandig gewerkt wordt, is er frequent overleg met elkaar waarin ruimte is voor sparren en feedback. Afhankelijk van je achtergrond/ervaring kan er ook een beroep gedaan worden op werkbegeleiding/supervisie.

Wat breng je mee?
We zoeken een collega die beschikt over een diploma op HBO+/WO niveau in het vakgebied gedragskunde. Je bent een gedreven en betrokken professional, die resultaat bereikt door samenwerking & verbinding. Je bent in staat om op verschillende gespreksniveaus te acteren en staat bekend als een stevige persoonlijkheid, die toegankelijk is en de dialoog zoekt als er door veranderingen weerstand ontstaat.

Werken bij SGL, samen verder
  • Een vast dienstverband na succesvol doorlopen van de proefperiode van 2 maanden;
  • Salaris conform CAO GHZ en afhankelijk van functie kennis en ervaring een inschaling in FWG 55 junior of 60 senior (max. € 4.806,- versus € 5.477 bruto,- per maand op fulltime basis);
  • Ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied met ruimte voor training en opleiding;

Is de vacature van gedragsdeskundige je op het lijf geschreven en wil je ons team komen versterken? Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief op te sturen. Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact op met Els Caris ecaris@sgl-zorg.nl