Daelzicht zoekt een

Gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg

Dienstverband

24 uur p.w.

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Zoek jij een uitdagende baan als gedragsdeskundige waarbij geen dag hetzelfde is? Ben jij (GZ-)Psycholoog / Orthopedagoog (-Generalist) en wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg? Heb jij affiniteit met de doelgroep LVB? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature!

Voor onze behandeldienst hebben wij een vacature voor:

Gedragsdeskundige Gehandicaptenzorg
24 uur p.w., Noord-, Midden- en Zuid-Limburg


Zo ziet jouw baan eruit

Als gedragsdeskundige binnen Daelzicht mag je dagelijks veel betekenen voor onze cliënten. Je gaat mensen met een beperking diagnosticeren/classificeren en je gaat vervolgens gedragskundige (deel)begeleiding-/behandelingsplannen op stellen en uit voeren, wat invloed heeft op de integrale zorgplannen. Je draagt dan ook een behoorlijke verantwoordelijkheid ten aanzien van het welzijn van onze cliënten. Je doet dit meer specifiek voor onze LVB-cliënten op onze woongroepen in de wijk.

Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de kaders, beleid, richtlijnen, procedures en protocollen die door jou en je collega’s zijn vormgegeven. Je gaat invulling geven aan de functie van gedragsdeskundige met betrekking tot diagnostiek, uit te voeren behandelingen, advisering en ondersteuning van begeleiders en cliënten. Je bepaalt in hoge mate zelf de aanpak, indeling en prioriteitstelling met betrekking tot de diverse casuïstiek. Inzicht in de probleemcontext is daarbij erg belangrijk.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn alle behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie breed behandelteam. Het behandelteam is een team in ontwikkeling en bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform CAO gehandicaptenzorg gebaseerd op je opleiding en ervaring.
 • Een vast dienstverband in de functie van gedragsdeskundige.
 • Flexibele werktijden.
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
 • We zijn op zoek naar een gedragsdeskundige (24 uur p.w.) voor onze locaties in de regio Zuid-Limburg / Midden-Limburg en naar een gedragsdeskundige (24 uur p.w.) voor Noord-Limburg / Midden-Limburg.

Herken jij jezelf hierin?

 • Als Gedragsdeskundige beschik je over een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog of opleiding tot orthopedagoog-generalist. Ook als basispsycholoog of orthopedagoog wordt je van harte uitgenodigd om te solliciteren.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je beschikt over kennis van psychopathologie en specifieke gedragsproblematiek bij mensen met een beperking, evenals een aantal jaren praktische werkervaring op dit gebied.
 • Je hebt kennis van (neuro)psychologisch onderzoek en bent in bezit van een diagnostiekaantekening of bent bereid deze te behalen
 • Vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en systematisch / methodisch werken zijn, evenals goede sociale vaardigheden, voor jou een vanzelfsprekendheid. Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten.
 • Je bent bereid om je werktijden en dagen aan te passen aan het zorgproces.
 • Je bent bereid deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten.

Dit is Daelzicht
Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 16 mei 2021. Voor vragen kunt u terecht bij Sven Dekkers, recruiter, via 0611129439.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.