Daelzicht zoekt een

Gedragsdeskundige (Orthopedagoog / Psycholoog) Koningslust

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Koningslust Sevenum Venlo Swolgen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Universitair Medische Centra

Zoek jij een uitdagende baan als orthopedagoog of psycholoog waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij aan de slag in de gehandicaptenzorg als gedragsdeskundige? Wil jij graag een aan de slag op ons instellingsterrein Savelberg on Koningslust (Noord-Limburg)? Grijp dan je kans en reageer op deze boeiende vacature met volop ontwikkelmogelijkheden! 

Voor onze behandeldienst hebben wij een vacature voor:

Gedragsdeskundige (Orthopedagoog / Psycholoog)
24-36 uur p.w., Koningslust (Noord-Limburg)


Zo ziet jouw baan eruit

Als Gedragsdeskundige (Orthopedagoog/ Psycholoog) binnen Daelzicht heb je een belangrijke rol in de ondersteuning van het systeem rondom de cliënt in diens woonomgeving. Je gaat zelfstandig aan de slag binnen de kaders, beleid, richtlijnen, procedures en protocollen die door jou en je collega’s zijn vormgegeven. Je geeft invulling aan de functie van gedragsdeskundige (orthopedagoog/ psycholoog) met betrekking tot diagnostiek, uit te voeren behandelingen, advisering en ondersteuning van begeleiders en cliënten. Je bepaalt in hoge mate zelf de aanpak, indeling en prioriteitstelling met betrekking tot de diverse casuïstiek. Inzicht in de probleemcontext is daarbij erg belangrijk. Uiteraard doe je dit niet helemaal alleen maar in een multidisciplinaire context. Als gedragsdeskundige ben je lid van de behandeldienst en daarnaast wordt er binnen Daelzicht gewerkt aan de ontwikkeling van duaal leiderschap met de leidinggevende zorg ten einde de best mogelijke zorg/begeleiding te bieden aan onze cliënten.

De behandeldienst

Bij Daelzicht zijn de behandelactiviteiten voor onze cliënten samengevoegd in een organisatie brede behandeldienst. De behandeldienst bestaat o.a. uit (GZ) - psychologen, orthopedagogen, artsen (VG), paramedici, vak therapeuten, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dit ambitieuze team wil de zorg binnen Daelzicht naar een nog hoger niveau tillen en toonaangevend worden als het gaat om de behandeling en zorg voor mensen met een beperking in de regio. De behandeldienst valt organisatorisch onder de manager behandeldienst. De werkzaamheden van de behandeldienst worden zowel in de cluster terrein als de cluster wijk uitgevoerd. Een gedragsdeskundige werkt of in cluster terrein of in cluster wijk. Op dit moment is er ruimte om in het cluster terrein in te stromen.

Dit bieden wij

 • Een salaris van minimaal € 3.289,-. tot maximaal € 5.648,-. De inschaling vindt plaats op basis van je opleiding en werkervaring.
 • Direct een vast dienstverband.
 • Flexibele werktijden.
 • De mogelijkheid om t.z.t. te specialiseren tot GZ-psycholoog
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over een Master (WO) Orthopedagogiek of Psychologie.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je beschikt over kennis van psychopathologie en specifieke gedragsproblematiek bij mensen met een beperking, en hebt een aantal jaren praktische werkervaring op dit gebied.
 • Je hebt kennis van (neuro)psychologisch onderzoek en bent in bezit van een diagnostiekaantekening of bent bereid deze te behalen
 • Vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en systematisch / methodisch werken zijn, evenals goede sociale vaardigheden, voor jou een vanzelfsprekendheid. Ondernemerschap, professionaliteit en flexibiliteit zijn de kerncompetenties die wij van elke medewerker verwachten.
 • Je bent bereid om je werktijden en dagen aan te passen aan het zorgproces.
 • Je bent bereid deel te nemen aan bereikbaarheidsdiensten.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Daelzicht is ingedeeld twee zorgclusters, terrein & wijk. Binnen de cluster Terrein richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), Ernstig Meervoudig Beperkt (EMB) en Ouderen. Binnen de cluster Wijk richten we ons in de breedste zin op de doelgroepen Licht Verstandelijk Beperkt (LVB) en Kind, Jeugd & Gezin (KJ&G).

Belangstelling en solliciteren 

Enthousiast geworden over deze vacature? ( V07.17) Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’, tot en met 26 september 2021. Voor vragen kunt u terecht bij Yvonne Martens, manager behandeldienst, via 0615857878.

De sollicitatiegesprekken zullen in overleg plaatsvinden.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.