Stichting Pergamijn zoekt een

Gedragskundige - tijdelijke opdracht

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Gedragskundige (HBO/WO)

28-36 uur

Jouw baan

In verband met het zwangerschapsverlof van twee collega's zijn we op zoek naar een ervaren gedragskundige voor een van de woningen op ons terrein Pepinusbrug in Echt. Je wordt verbonden aan een locatie waar cliënten wonen met een verstandelijke beperking, variërend van matig tot ernstig vaak in combinatie met een autismespectrumstoornis en psychiatrische problematiek zoals autismespectrumstoornis, hechtingsproblematiek, e.d. Je hebt een actieve rol bij het realiseren van de kwaliteit van leven van cliënten en het stimuleren van eigen zeggenschap op zijn of haar leven. Je signaleert mogelijke knelpunten in ontwikkeling en gedrag en je voert (onder supervisie) psychologisch/orthopedagogisch onderzoek uit en staat in contact met het gehele cliëntsysteem. Je bent nadrukkelijk aanwezig 'op de werkvloer' om teams te ondersteunen en te adviseren om het gewenste pedagogische klimaat te realiseren en je geeft adviezen aan begeleiders en teams die gericht zijn op begeleiding en ondersteuning van de cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke hulp- en begeleidingsproces m.n. uitgedrukt in het opstellen en laten uitvoeren van het ondersteunings- en behandelplan. Daarnaast zie je er als regiebehandelaar op toe dat de multidisciplinaire inzet en samenwerking rondom de cliënt in lijn is met de gestelde (behandel- en begeleidings)doelen. Dat doe je in nauwe samenwerking met andere professionals zoals de teamleider, senior cliëntbegeleider en andere professionals.

Jij..
  • .. je hebt minimaal twee jaar ervaring als gedragskundige en een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau (in de richting psychologie/pedagogiek).
  • .. je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en/of een brede oriëntatie en ervaring in aanverwante werkvelden.
  • .. bent een stevige persoonlijkheid en hebt een open en cliëntgerichte houding. Je weet balans te vinden tussen professionele betrokkenheid en afstand en weet ook onder druk je eigen grenzen te bewaken. Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega's en kijkt met een frisse en optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent in staat om de samenwerking binnen het team op een positieve wijze te beïnvloeden en tegenstellingen te overbruggen.

Daar tegenover staat...
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van min. € 2853 tot max. € 5648 bruto op basis van een fulltime dienstverband;
  • 144 verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Een interessante werkkostenregeling waarmee je als medewerker voordeel kan hebben bij de aanschaf van een fiets, smartphone of tablet, voordeel met bedrijfsfitness of korting op de contributie van je sportvereniging en meer;
Het betreft een tijdelijke opdracht van augustus 2021 tot en met maart 2022.

Pergamijn is goed bereikbaar vanuit Sittard, Echt, Heerlen, Geleen, Roermond, Maastricht.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.pergamijn.org. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Mart van der Aa, teamleider, tel. 0626152564.

En zoek je een vacature voor onbepaalde tijd, kijk dan naar onze vacature: Gedragskundigen (HBO/WO) - Pergamijn (werkenbijpergamijn.nl)