Care+ zoekt een

Gedragswetenschapper

Dienstverband

flexibel

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

 

Ben jij onze nieuwe gedragswetenschapper?
 

Heb jij een scherp analytisch vermogen, ben je in staat een coachende rol aan te nemen binnen een jonge en innovatieve stichting en heb je relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening als gedragswetenschapper? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Care+
Wij zijn een relatief jonge en innovatieve stichting met gedreven medewerkers. We zijn transparant in wat we doen en kijken over onze eigen grenzen. We bieden begeleiding vanuit ons DNA en daar zijn we trots op.

Care+ in 2020

 • Wij begeleiden jongeren en volwassenen met een psychische kwetsbaarheid en/of een (licht) verstandelijke beperking, die het even niet zelfstandig redden (gemiddelde leeftijd 20-35 jaar).
 • Care+ is een jonge, professionele stichting met als werkgebied Noord- en Midden- Limburg.
 • Wij begeleiden ongeveer 115 mensen vanuit thuis,
  vanuit de zeven kleinschalige locaties met 24-uurs begeleiding of vanuit onze dagbesteding in Nunhem.
 • De begeleiding bieden wij vanuit de Wmo, de Jeugdwet en vanuit de Wlz.
 • Bij ons werken ongeveer 75 enthousiaste professionals.
 • Care+ werkt graag samen met onze collega’s, gemeenten, buurtpartners en ondernemers om samen een positieve bijdrage te leveren in de wijken en aan de samenleving.

Waar staan we voor?

Care+ staat voor een samenleving waarin iedereen, ook als je een psychische of licht verstandelijke kwetsbaarheid hebt, zelfstandig en actief mee kan doen. In een veilige omgeving bieden wij mogelijkheden om talenten te ontwikkelen, een netwerk op te bouwen en je gezond te voelen.

Wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen en gaan verbindingen aan met organisaties die met ons een positieve bijdrage aan de samenleving willen leveren.

Waar gaan we voor?

Wij gaan we voor de +! We richten ons op een optimale ontwikkeling naar een zelfstandig en actief leven. Wij werken vanuit kracht aan psychische gezondheid, ontwikkelen talenten en zorgen ervoor dat mensen naar eigen kunnen meedoen in onze samenleving.

Bij Care+ voel je je welkom. Wij luisteren en maken impact door aan te sluiten bij ieders behoefte. Wij creëren een veilige omgeving, waar fouten maken mag en waarin onze professionals motiveren en vertrouwen uitstralen.

Wij omarmen innovatieve ideeën waarmee we betere en betaalbare zorg organiseren. Dit doen we met flair, plezier en lef.

Om dit alles waar te maken, zijn we samenwerkingsgericht, leren wij van elkaar en reflecteren wij op ons handelen.

Functieomschrijving

Als gedragswetenschapper zet je jouw kwaliteiten ten eerste in ter ondersteuning van de SKJ medewerker en persoonlijk begeleiders van onze jeugdige bewoners. Op dit moment hebben we 5 jeugdige bewoners op onze locaties in Helden en Roermond. Daarnaast word jouw expertise gevraagd voor onze bewoners van de verschillende woonvormen in de leeftijd van 20-35 jaar.

Je ondersteunt medewerkers bij het analyseren van hun casussen en denkt mee over de vervolgstappen die zij kunnen zetten. Vanuit jouw interculturele kennis en expertise op het gebied van onder andere ontwikkelingspsychologie, beschermende- en risicofactoren voor het onbedreigd opgroeien van jongeren, zet je de medewerkers aan het denken over de voor- en nadelen van verschillende opties.

Jouw toegevoegde waarde
Jouw rol is adviserend en coachend op inhoudelijk vlak. We starten in 2021 met een multidisciplinair overleg waar je periodiek aan deelneemt. Je leest mee met rapportages en verwerkt deze informatie in jouw tips en adviezen. Daarnaast coach je de (SKJ) medewerkers ook in hun persoonlijke ontwikkeling als professional. Waar nodig kan het zijn dat je aansluit bij gesprekken.

We doen ook graag een beroep op jouw kennis en ervaring, om onze medewerkers te adviseren op ontwikkelingsvraagstukken van onze niet jeugdige bewoners.

Wij vragen

 • Een afgeronde WO-opleiding met specialisme jeugd, zoals WO Pedagogische wetenschappen of Psychologie;
 • Registratie SKJ (of de mogelijkheid om je te registreren);
 • Relevante werkervaring binnen de jeugdhulpverlening;
 • Kennis van wet- en regelgeving van en met betrekking tot Jeugdzorg;
 • Kennis van meerdere (jeugd)problematieken, denk aan opvoed- en opgroeiproblematiek, gedragsproblematiek, kindermishandeling/ misbruik, psychosociaal en psychiatrische problematiek;
 • In bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
 • In het bezit van een VOG.

Dit bieden wij 
We bieden een contract tussen de 8 en 16 uur. Het aantal uren is afhankelijk van het aantal jeugdcliënten en de bijbehorende casuïstiek. Het brutosalaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring.
 

Reageer snel!
Enthousiast? Solliciteer dan snel door je motivatie en CV uiterlijk 15 April te versturen naar sollictatie@care-plus.nl.